KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE O WONGA.COM - ANGIELSKA MIKROPOŻYCZKA CHWILÓWKA NIE TYLKO W UK

 
Ocena: Ocena wątku: 3 głosów, 3.33 średnia.
Linki sponsorowane


stare 06-17-2013, 15:28   #1
Pismak



Wonga Logo
Firma Wonga.com udziela pożyczek przez Internet. Wonga.com tak jak banki spełnia warunek wzajemności wymiany informacji (czyli płaci za dostęp do danych z BIK i przekazuje do bazy informacje o udzielonych przez siebie finansowych zobowiązaniach).
Dzięki temu parabank może wnikliwiej ocenić przyszłych kredytobiorców.

Wysokość pożyczki, którą możesz jednorazowo otrzymać wynosi od 50 zł do 2500 zł, z terminem płatności od 1 do 30 dni.


Co musisz zrobić, aby otrzymać pożyczkę?
1. Należy wejść na stronę główną pożyczkodawcy.
2. Określ kwotę i czas spłaty pożyczki, a otrzymasz od Wonga.com wyliczenie kosztów (Klient zostanie o nich poinformowany zanim złoży wniosek!).
3. Wniosek wypełniasz on-line, w którym podajesz podstawowe dane, takie jak imię i nazwisko, numer dowodu osobistego, PESEL, numer Twojego konta bankowego oraz numer telefonu komórkowego – w celu weryfikacji.
4. Po pozytywnym rozpatrzeniu wniosku, pieniądze zostaną w ciągu 5 minut przelane na Twoje konto.
5. Pożyczkobiorca otrzymuje od Wonga.com specjalny link, dzięki któremu w szybki sposób może uregulować należność.

Jeżeli potrzebujesz szybkiej pożyczki w kwocie 335 zł to koszty będą następujące:
kwota pożyczki: 335 zł
okres spłaty: 12 dni
koszt pożyczki przez 12 dni: 55,42 zł
pełna kwota spłaty pożyczki: 390,42 zł

Piszcie jakie sa wasze opinie i doświadczenia związane z pożyczkami w firmie Wonga.


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 07-02-2013, 10:57   #2
margon
Wonga jest bardzo medialne i ma jeden minus - jest drogie. Te koszty kampanii musiały zostać na kogoś przerzucone. Ta firma pożycza małe kwoty. Na pierwszy rzut oka drogo nie jest, ale jeśli policzycie ile wynosiło oprocentowanie to od razu zmienicie zdanie na ten temat.
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-08-2013, 10:44   #3
calik
Wonga na razie trudno oceniać. Marka wydaje się być solidna, znana na świecie, na razie nie widać negatywnych opinii, ale dopiero po czasie przyjdzie to jakoś sensownie ocenić. Na pewno nie jest to firma dla ludzi, którzy szukają taniej pożyczki - tym bardziej, że oni sprawdzają klienta w BIk.
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-24-2013, 17:10   #4
njorth
Firma w porzadku, nie dostalem tyle co chcialem, ale chwala za jakakolwiek pozyczke, pieniadze w 5minut na koncie, oprocentowanie duze, ale polecam
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2014, 11:43   #5
Nowy Tomek
Orientujecie się może czy Wonga oferuje darmowe chwilówki tak jak obecnie robi to wiele firm ? Udało mi się w innych przypadkach już skorzystać z takich promocji i szukam następnych
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09-15-2014, 11:26   #6
Hrabia
Wonga chyba nigdy nie będzie całkiem za darmo. Zdecydowali się na to swoje 10 zł - czyli prawie za darmo.
Ostatnio jednak zrobili krok do przodu i wydłużyli termin. Teraz za 10 zł kosztów można wziąć pozyczkę na 60 dni. To już coś więcej niż chwilówka.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-10-2015, 13:45   #7
desperado
Mam niespłaconą chwilówkę w wonga czy dostanę gdzieś drugą czy te wszystkie chwilówki ze sobą współpracują i nie da się wziąć gdzieś indziej pożyczki jak jeszcze jednej nie mam spłaconej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-12-2015, 18:38   #8
Maniac
Panie Desperado, spokojnie - możesz wziąć naraz kilka chwilówek w kilku firmach - z tego powodu nikt nie robi problemów. Wpadłem tu bo wszystkie darmowe chwilówki już wykorzystałem i została mi prawie darmowa WONGA. Nie pogardzę - tym bardziej, że to aż na 60 dni !.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-29-2015, 14:02   #9
Przyjemniaczek
Prawie darmowa to znaczy, że kosztuje 10 zł. Nikt nie nakazuje ci brać kolejnych już droższych pożyczek.
Przyjemniaczek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-21-2015, 11:54   #10
oewonga
Cytat:
Napisał aniaina Zobacz post
a co kryje się pod pojęciem prawie darmowa w Wonga?? Słyszy się w reklamach pierwsza darmowa pożyczka i zastanawia mnie czy trzeba brać kolejne czy nie?
Witam! Aniaina, pierwsza pożyczka w wonga.com kosztuje tylko 10 zł. Dodam, że maksymalna kwota pierwszej pożyczki to 1500 zł, a udzielana jest ona na okres aż do 60 dni.
Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej


.

W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599* lub skorzystania z chata na naszej stronie




Pozdrawiam
Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
oewonga jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostać chwilówki bez przelewu 1 grosz


Opinie o Wonga.com - angielska mikropożyczka chwilówka nie tylko w UK 3.33 na 5, liczba ocen: 3, liczba opinii: 11.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Nowa chwilówka - FILARUM.PL - OPINIE Ciekawa_Krakowianka 8 03-25-2016 14:02
Opinie o SMART POŻYCZKA - mało znana, niewielka darmowa chwilówka Pismak 2 10-09-2015 18:23
Bank life - pożyczka chwilówka na konto natychmiast bez sprawdzania - opinie Karinka 2 03-11-2015 09:40