KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > kredyty samochodowe

Kredyt samochodowy Getin Bank - opinie klientów, czy warto brać?
 
Ocena: Ocena wątku: 8 głosów, 3.63 średnia.
Linki sponsorowane


stare 09-07-2012, 21:21   #21
AleKredyt



Kredyt samochodowy? To tylko



Procedura uproszczona bez zaświadczeń o dochodach i niezaleganiach w ZUS i US. Masz pytanie? Dzwoń 501 128 139
AleKredyt jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-28-2013, 20:13   #22
Karinka
Mogę tylko kolejny raz potwierdzić, że jestem zadowolona cały czas z tego banku i wzięłam tam kredyt na zakup samochodu i następnym razem nie wyobrażam sobie gdzie indziej kredytować zakupu samochodu niż w Getinie.
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-18-2013, 14:43   #23
Krzyś z Warszawy
Karinka, czy musiałaś przedstawiać tam zaświadczenia o zarobkach, z urzędu skarbowego i ZUS ? Muszę pilnie kupić samochód i szukam dobrego kredytu co nie wymaga takich papierków.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-12-2014, 14:56   #24
Marca
Nadal warto wziąć kredyt samochodowy w Getin Banku, najniższe oprocentowanie, obecnie zerowa prowizja i obsługa w porządku. Dobre warunki zarówno na nowe jak i używane samochody.
Marca jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-17-2014, 09:17   #25
Paraprofesor
To co najlepsze w Getin Banku w kredycie samochodowym to opcja na oświadczenia. Nie potrzeba żadnych zaświadczeń z ZUS, czy US. Kredyt dostałem bardzo szybko - jeszcze tego samego dnia co wnioskowałem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-23-2015, 10:43   #26
Astronauta
Właśnie minęły 3 lata od czasu jak wziąłem kredyt. Najpierw współpraca nie podobała mi się - zawalali mnie jakimiś ponagleniami. Później było dobrze. Teraz właśnie spłaciłem ostatnią ratę i zobaczymy jeszcze kiedy zdejmą zabezpieczenie z dowodu rejestracyjnego.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08-22-2016, 22:32   #27
Leoś
Aktualnie poszukuje kredytu samochodowego na oświadczenie. Prowadzę działalność gospodarczą i nieraz nie zdążę z ZUSem, dlatego zaświadczenia o niezaleganiu nie dostanę raczej. Kto obecnie ma taką ofertę ? Jaki bank ?
Potrzebuję kupić używany 5-letni samochód od znajomego. Czy będę musiał "przeciągnąć" to przez komis, żeby uzyskać kredyt ?
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
co dobrego oferuje klientom getin bank, gdzie jest najtańszy kredyt samochodowy, gdzie są chwilówki bez zaświadczeń, który bank ma dobry kredyt bez prowizji


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 19 10-10-2016 10:27
Kredyt samochodowy Alior Bank A.G. 4 09-17-2014 10:50
Kredyt hipoteczny GETIN Bank Wera_nika 6 10-15-2012 18:37
Kredyt samochodowy Toyota Bank A.G. 5 06-04-2012 15:49
Kredyt samochodowy Raiffeisen Bank zet 1 01-06-2012 16:52