KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

VIVUS CZY NET CREDIT

 
Ocena: Ocena wątku: 3 głosów, 4.00 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-07-2013, 11:17   #1
Internetowy



Na pewno są tu osoby, które brały pożyczki w Vivus i Net Credit. Chciałbym poznać Wasze opinie. Jaką firmę wybrać? Nie znalazłem tu rankingu chwilówek, ale z tego co wiem, to są chyba dwie najlepsze firmy od pożyczek chwilówek.

Ile czasu czekaliście na pieniądze ? Czy w weekend też dają pożyczki ?


Internetowy jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-08-2013, 17:01   #2
Wyrobnik
Sprawdzałeś jak wygląda porównanie kosztów dla tych firm ? Z tego co się orientuję, to jedna należy do grona najtańszych, a druga najdroższych
Co Ci po tym, że weźmiesz sobie pożyczkę w sobotę, albo niedzielę, jak na niej sporo przepłacisz ?

Sugeruję oszczędzać na wszystkim - także na wyborze najkorzystniejszych ofert pożyczkowych.
Wyrobnik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-14-2013, 09:15   #3
Gośka83
ja brałam w Net credit, wszytko było ok, zarejestrowałam sie i pieniadze normalnie dostałam na konto, fajne jest to, ze u nich można wybrać sobie okres kredytowania od jednego dnia do 30 dni, np. jak potrzeubuje tylko na tydzień to nie musze brac odrazu na 30 dni
Gośka83 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-19-2013, 14:47   #4
adriana
Vivus polecam z czystym sumieniem. Dostałam 1000zł w 15 minut. Oddałam po dwóch tygodniach i mogę już 1500zł pożyczyć. Szybko sprawnie i bezboleśnie (poza tym że trzeba oddać ) Uratowali mi tyłek i jestem wdzięczna.
adriana jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-25-2013, 09:17   #5
Ola82
ja teź brałam w net credit, wszystko bylo ok, pierwsza spłaciłam pozyczkę bez problemu otrzymalam nastepna również wyzsza!
Ola82 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-26-2013, 11:07   #6
Gośka83
ja też brałam w netcredit, odpowiedż dostałam szybko, po rejestracji, pieniadze otrzymałam tak po okoo godzinie, dla mnie ok
Gośka83 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2013, 09:00   #7
Ciekawy_Tomasz
Dla mnie lepszy VIVUS bo jest tańszy. Kilka razy brałem tam chwilówki i było OK.
Teraz potrzebuję trochę większej pożyczki na dłuższy okres dlatego rozglądam się za firmą co pożyczy 10 tys zł.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-13-2013, 21:50   #8
Naszybkosci
Skorzystaj z VIVUSA, bo moim zdaniem posiada lepszy prestiż.
Neo Credit też pewnie daję radę, ale jeśli chodzi o moje zdanie, to 1000 zł otrzymałem w VIVUSie w 20 minut.
Naszybkosci jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-27-2013, 13:37   #9
Jimmy Gdańsk
Jeśli ktoś zmuszony jest do cyklicznego korzystania z chwilówek, to powinien używać Vivus. Wszystko tam działa szybko i sprawnie. Nie znalazłem tańszej oferty.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06-25-2013, 15:27   #10
martaaa
A to prawda co piszą o Netcredit tutaj: ? Jak to w koncu jest? musze pilnie pozyczyc jakies pieniądze. Jak nie Netcredit to moze jakas inna firma? Moze ktos cos polecic?
martaaa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki od zaraz, chwilówki tego samego dnia na koncie, gdzie są chwilówki bez zaświadczeń


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
VIVUS - Chwilówka przez internet ? Problemy finansowe 10 03-15-2015 20:17
Net Credit - netcredit.pl zet 20 06-16-2014 16:59
Cała Polska Soho Credit? Nati29 10 02-12-2013 18:49
Lokata Credit Agricole M.W. 3 10-30-2012 15:58
Uwaga - Home Credit Kancelaria Lex-Comp 13 07-20-2012 21:07