KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW EKSPRESKASA.PL - PIENIĄDZE BEZ UKRYTYCH OPŁAT

 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 2.75 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-21-2013, 21:50   #1
Pismak



Ekspres Kasa pożyczki od Ferratum Poland – europejskiej Grupy Finansowej Ferratum.

Dla nowych klientów EKSPRES KASA przygotowała błyskawiczne pożyczki gotówkowe w wysokości od 100 do 400 zł, a termin spłaty pożyczki to 15 i 30 dni. Kolejną chwilówkę można dostać nawet w kwocie 2000 zł, z 60 dniowym terminem spłaty.
O pożyczkę w Ekspres Kasie mogą się ubiegać osoby w przedziale wiekowym od 21 lat do 70 roku życia. Pożyczkobiorcy nie mogą figurować w Krajowym Rejestrze Długów. Decyzję o przyznaniu pożyczki klient otrzyma w 15 minut, natomiast pieniądze w ciągu godziny są przelewane na konto pożyczkobiorcy.


1.on-line przez Internet – wówczas należy podać swój PESEL oraz numer osobistego rachunku bankowego,
2.wysyłając SMS-a w treści podając kwotę chwilówki, termin spłaty oraz PESEL (koszt wysłania SMS-a to tylko 62 gr).

Warto dodać, iż klienci, którzy chcą spłacić wcześniej pożyczkę nie muszą się martwić o tzw. schowane koszty – bo takich po prostu nie ma.

Przykładowe oprocentowanie pożyczki w kwocie 200 zł z 15 dniowym terminem płatności:

kwota pożyczki: 200,00 zł
okres spłaty: 15 dni
koszt pożyczki przez 15 dni: 50,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 3,33 zł
procent pożyczki przez 15 dni: 25 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 1,66 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 250,00 zł

Koszty pożyczki w kwocie 500 zł z 30 dniowym terminem płatności:

kwota pożyczki: 500,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 165,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 5,50 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 33 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 1,1 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 665,00 zł

Koszty pożyczki w kwocie 1000 zł z 30 dniowym terminem płatności:

kwota pożyczki: 1000,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 285,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 9,50 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 28,5 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,95 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 1285,00 zł


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-26-2013, 22:30   #2
wroclove
jestem mile zaskoczony firmą pożyczkową Ekspreskasa. W skali od 1-10 dałbym im 8 punktów. W ciągu 15 minut od wysłania wniosku pożyczkowego otrzymałem odpowiedź-oczywiście pozytywną. Działają naprawdę błyskawicznie. Z tego co wiem to ich biuro obsługi klienta działa od poniedziałku do piątku w godzinach 9-21(w soboty od 10 do 18)
wroclove jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2013, 16:26   #3
kasia szczecin
Które są chwilówki bez żadnych opłat? Chodzi o to że chyba wszystkie chwilówki w Polsce jakie znam mają dopuszczalne w ustawie oprocentowanie jednak ich koszt jest ogromny przez to, że jest tam ukryte wiele jakiś opłat o których prawie nic nie wiemy. Może ktoś zna i możecie jakieś polecić chwilówki, które żadnych ukrytych opłat nie mają i można je brać tylko płacąc normalnie za najwyższe oprocentowanie jakie pozwala prawo w Polsce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:15   #4
szukam chwilówki
Co to za firma Ekspreskasa? Co sądzicie o Ekspreskasa? Czy w Ekspres kasa sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w Ekspreskasa?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-2013, 10:10   #5
calik
EKSPRESKASA.pl - pierwsze słyszę. Czy sprawdzają w KRD? Wystarczyło przeczytać pierwszy wpis - tak sprawdzają, ale nie mogą sprawdzić niczego w Biku. Akurat z KRD łatwo zniknąć, a wpisy w Biku będzie wisiał przez kilka kolejnych lat...
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-2013, 10:18   #6
margon
Google niczego dobrego nie pokazuje - kolejna mała firma, która udziela pożyczek bez BIK. Porada standardowa, zanim zdecydujecie się na wzięcie jakiekolwiek pożyczki, przeczytajcie dokładnie umowę, bo to w niej zazwyczaj kraja się największe koszty.
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-24-2013, 16:12   #7
njorth
Dziwna sprawa, zalozylem konto i warunkach umowy jest napisane, ze pozyczki od 18 roku zycia, a dostalem sms o odrzucenia z powodu nieprzekroczenia 21 lat.
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2013, 22:15   #8
i-pozyczki
Na pewno dużą zaletą tej firmy w porównaniu z innymi firmami pożyczkowymi jest to, że pożyczają pieniądze na 60 dni. Zawsze to więcej czasu na zorganizowanie gotówki na spłatę.
i-pozyczki jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-02-2014, 13:52   #9
Szukaczyk
Właśnie biegam po wszystkich ofertach i sprawdzam co się opłaca brać. Tutaj mogę powiedzieć, że tragedia. Ta Ekspreskasa to jedna z najdroższych chwilówek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-05-2016, 08:09   #10
Karinka
dzisiaj ukrywac jakies opłaty to chyba nie za bardzo. przepisy dotyczące pozyczek w parabankach sa coraz bardziej zaostrzane i tylko patrzec jak rząd połozy łapę na tym biznesie, a co za tym idzie pewnie utrudni zaciąganie tego typu zobowiązań
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, jakie są chwilówki bez sprawdzania baz bik


Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat 2.75 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 9.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 19 10-10-2016 09:27
Opinie klientów o ZALICZKA.pl - Chwilówki, pieniądze tego samego dnia Pismak 8 12-22-2015 15:15
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 3 12-20-2015 14:05
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 11 10-29-2015 00:38
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45