KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON
 
Ocena: Ocena wątku: 6 głosów, 2.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 08-28-2013, 22:15   #11
magdula



Ten wątek powinien stąd zniknąć, bo zaplątał się pomiędzy prawdziwymi pożyczkodawcami. Bank - On? Oni nie dają żadnych kredytów,trzeba wpłacić sms-em 30 zł, a potem cisza....
magdula jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-27-2013, 07:41   #12
jerzy6425
tu macie dane kontaktowe: ,na Google Mapy Bank na pustej przestrzeni,naciągają na sms-y,resztę sobie możecie dopisać
jerzy6425 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-16-2013, 12:26   #13
Ikos
Dlaczego firma, która naciąga na sms jest jeszcze na liście polecanych chwilówek? Brak danych bank on o czymś świadczy, ale nie wszyscy pożyczkobiorcy o tym wiedzą!
Ikos jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-15-2014, 01:23   #14
magdula
Jeszcze tu wisi? Ludzie nie dajcie sie naciągnąć! 30 zł to dużo dla tych co bidują. Ja wpłaciłam i nie miałam żadnego odzewu!
magdula jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-04-2014, 14:57   #15
medra
Wniosek się składa przez agenta, wtedy masz porównanie wielu ofert i dobierają ci taką, która jest faktycznie opłacalna. Górnośląskie Towarzystwo Finansowe nam doradzało przy pożyczce. Zostały nam w kieszeni 2 tysiące - tyle kosztowałaby nas pożyczka, którą sami wybraliśmy. No i byłaby to jedna wielka wtopa!
medra jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-31-2014, 23:24   #16
Robert1990
Działo się to miesiąc temu, jestem zadłużony w ERIF oraz BIK.
Potrzebowałem 5000 zł, znalazłem na portalu ogłoszeniowym tablica.pl
Ogłoszenie financial-assistance, na początku myślałem, że już nie ma dla mnie rozwiązania, natomiast polecili Mi dwie instytucje pierwsza to była, instytucja która zajmuję się oddłużaniem, druga pożyczka pozabankowa, tak dziś spłacam spokojnie kredyt oraz oczywiście korzystam z usług robienia BIK-u za dwa lata zamierzam brać z kobietą mieszkaniowy, więc uważam ich usługi godne polecenia, strona bodajże financial-assistance.pl
Robert1990 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-04-2014, 13:08   #17
quescik
Prawda jest taka że wszystko jest dla ludzi. Jeżeli coś się robi z głową i z rozsądkiem nigdy Ciebie nie oszukają. Ja osobiście polecam


tylko trzeba przeczytać zawszę umowę bo niedoinformowanie przez konsultanta traktowane jest jako oszustwo, a to jest zwykłe lenistwo. Ja osobiście biorę w ostateczności ale nigdy nic mnie nie zaskoczyło.
quescik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-19-2014, 21:07   #18
Samcik
Do rozwiązania jest kwestia jak wiele osób używa chwilówek "z głową" ? Nie oszukujmy się praktycznie wszyscy co stale korzystają z takich pożyczek pozabankowych tracą na tym potężne pieniążki. Na umowie chwilówki przydał by się napis taki jak na pudełku z papierosami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11-13-2015, 10:51   #19
Sysero
Czy ktoś z was dostał jakąkolwiek pożyczkę w tym BANK ON. Jaki adres jest ich serwisu internetowego. Szukam i szukam i wszystko co znajduję to jakieś strony pseudofirm bez żadnych danych kontaktowych. Takie tam cicho-ciemne, szemrane pożyczki. Sądzę, ze to raczej jakieś słupy nic nie robiące poza zbieraniem danych osobowych.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-10-2016, 09:27   #20
Karinka
Nie jestem pewna czy jest jeszcze jakas instytucja, która tak po prostu daje kase i nie sprawdza baz typu bik i krd
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
jakie są chwilówki bez sprawdzania baz bik , kredyt dla osób w bik i krd , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON 2.50 na 5, liczba ocen: 6, liczba opinii: 20.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon Pismak 17 02-12-2021 12:05
Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms Pismak 13 02-08-2021 19:22
Kredyt samochodowy Getin Bank - opinie klientów, czy warto brać? zet 26 08-22-2016 21:32
Opinie klientów Pandamoney - nowe chwilówki Panda Pismak 6 12-18-2015 20:19
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27