KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

ZNAJDŹ PEWNE CHWILÓWKI BEZ BIK I KRD - OPINIE KLIENTÓW BANK-ON

 
Ocena: Ocena wątku: 6 głosów, 2.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-22-2013, 16:49   #1
Pismak



Pożyczka bez weryfikacji w bazach BIK, BIG i KRD

Klienci banków z utęsknieniem wyczekują liberalizacji zasad pożyczania pieniędzy w instytucjach finansowych nadzorowanych przez KNF. Od tego roku miały się zmienić przede wszystkim reguły w kredytach konsumpcyjnych. Niestety do tej pory nie opublikowano nowej wersji rekomendacji T.

Kredytobiorcy mają nadzieje, iż niekorzystny zapis w rekomendacji(raty kredytowe nie mogą przewyższać połowy dochodów kredytobiorców)zostanie „poluzowany” lub wręcz zniesiony. Obecnie klienci banków zmagają się także z innymi przeciwnościami. Przede wszystkim boją się zaciągać nowe kredyty gotówkowe w związku z niepewną sytuacją na rynku pracy. W przeciwieństwie do rynku bankowego, firmy pożyczkowe nie narzekają na brak klientów i popytu na wszelkie pożyczki gotówkowe. Nie ma co się oszukiwać.

Osoby z negatywną historią kredytową lub z brakiem zdolności kredytowej nie są wymarzonymi klientami dla banków. Natomiast parabanki dają możliwość korzystania z pożyczek bez BIK, BIG i KRD . Przykładowo Bank-ON dostosowuje ofertę pożyczkową dla każdego klienta-nawet z problemami finansowymi.

Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Bank-ON?
Pożyczka przez internet bez BIK i KRD w Bank-ON:

- pożyczka online
- niskie oprocentowanie oraz dogodne raty
- pożyczka bez BIK, BIG i KRD
- pieniądze na dowolny cel
- bez zaświadczeń i zgodny współmałżonka
- wielkość kredytowania od 1000 do 6000 zł(okres spłaty do 60 dni)


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-25-2013, 21:39   #2
wroclove
w Bank On można otrzymać atrakcyjną pożyczkę na spłatę zajęć komorniczych. Cel wydatkowania pożyczki z komornikiem bez bik poszerzony został o finansowanie zaległości związanych z bieżącymi rachunkami, zaległymi ratami bankowymi. W przypadku firm można finansować zaległości w ZUS-ie oraz w Urzędzie Skarbowym.

kto może otrzymać pożyczkę online na komornika?

- osoba znajdująca się na czarnej liście dłużników

- osoba z negatywną historią kredytową oraz z negatywną oceną punktową w BIK

- osoba, której bank wypowiedział umowę kredytową
wroclove jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2013, 17:30   #3
mariusz szczecin
Gdzie są pewne chwilówki bez bik i krd? Jeśli ten bank on rzeczywiście daje takie pożyczki i naprawdę oferuje chwilówki bez sprawdzania w bazach dłużników bik i krd to jak na tą chwilę jest to chyba jedyna taka firma w Polsce. Ja sprawdzałem już naprawdę tyle chwilówek i nie udało mi się jeszcze znaleźć żadnej, która daje chwilówki bez weryfikacji w rejestrach osób zadłużonych bik i krd. Jeśli znacie jeszcze jakieś inne polecane chwilówki które nie sprawdzają klientów i nie muszą mieć czystych baz bik i krd to piszcie jakie są najlepsze i jakie polecacie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:18   #4
szukam chwilówki
Co to za firma Bank on? Co sądzicie o Bank-on? Czy w bank-on.pl kasa sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w Bankon?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05-15-2013, 08:16   #5
Wszechwiedzący
Tak się zastanawiam tylko jak znaleźć tę cudowną instytucję Bank-On. Jakiś mi się nie udało trafić na nią w internecie. Nie wydaje mi się, że udzielają pożyczek, czy chwilówek Bez BIK i KRD - byli by samobójcami.
Na tym forum wyraźnie widać jacy ludzie szukają takich pożyczek. Zadłużeni po uszy do tego bezrobotni - z czego oddadzą ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05-21-2013, 12:01   #6
iwon998
a ty co z pensji zyjesz czy ze zlodziejstwa bo to jest chory kraj i tylko tacy jak wy mozecie tu zyc a nie z pensji 1300 zl
iwon998 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-13-2013, 02:34   #7
maksioz
Czy mowa o Bank-on z płatnym sms ? To znaczy warto próbować? jakos do tej pory unikalam tych stron, tym bardziej gdy trafiłam na artykuł "współtwórcy" -pracownika de facto agencji reklamowej, ktora tworzyła strony niby-pozyczkowe i zarabiała na tych sms-ach. Ale na pewno niektóre są uczciwe. jak i pozyczkodawcy, ale po długim szukaniu mozna w to zwątpic.Pozdrawiam wszystkich.
maksioz jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2013, 09:55   #8
margon
Dają do 6 tysięcy złotych, to dużo jak na mało znany parabank. Owszem, są firmy, które dają bez bik grube tysiące, ale to Skarbiec i tego typu marki, a nie małe firmy pożyczkowe. U nich pożyczki jeszcze nie brałem, ale sądząc po opiniach znalezionych w sieci, nie próbują oszukiwać klientów. Mimo wszystko wolę znane marki - mniejsze ryzyko problemów.
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-09-2013, 09:46   #9
calik
To wogóle istnieje? Po wpisaniu w Google nazwy nie wyskakuje nawet ich strona internetowa, a jedynie narzekania klientów. Całkowicie odradzam branie u nich pożyczki - jeśli na pierwszej stronie wyskakuje negatywna opinia, wyłącznie negatywne opinie, to jasno świadczy to o tym, z kim mamy do czynienia.
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-14-2013, 19:37   #10
maksioz
jak wziąć chwilówkę w Bank-on? czy to strona z tymi płatnymi sms-ami? Dla mnie istotne, że bez baz. Polecam Kredito 24, trzy razy mi odmówili. ale w końcu dostałam chwilówkę 500 zl. są ok.
maksioz jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
jakie są chwilówki bez sprawdzania baz bik, kredyt dla osób w bik i krd, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON 2.50 na 5, liczba ocen: 6, liczba opinii: 19.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Kredyt samochodowy Getin Bank - opinie klientów, czy warto brać? zet 26 08-22-2016 21:32
Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon Pismak 16 03-08-2016 09:31
Opinie klientów Pandamoney - nowe chwilówki Panda Pismak 6 12-18-2015 20:19
Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms Pismak 12 08-05-2015 07:34
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27