KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa
 
Ocena: Ocena wątku: 10 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 09-02-2013, 16:40   #11
Likaon Poznań



Potwierdzam - pełen profesjonalizm. Oferta bez ściemy. Pozytywna opinia zasłużona na maksa. Wziąłem jedną, jedyną pożyczkę zupełnie za darmo! Dzięki temu moje wakacje trochę przedłużyłem bo się spłukałem nad morzem.
Nie wierzyłem, że mogą pożyczać bez odsetek - myślałem, że to jak zawsze jakiś haczyk !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09-16-2013, 18:05   #12
krissmen11
Witam mam pytanie odnośnie vivus pl . Czy po wypełnieniu wniosku o pozyczke i wniesieniu opłaty rejestracyjnej konsultant oddzwania czy tylko wysył sms .
krissmen11 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-24-2013, 16:12   #13
njorth
Tylko sms, Vivus to najlepsza firma na tym rynku, ma jedyny minus jak to cala reszta konkurencji.. prog wiekowy 21 lat. Polecam jezeli ktos sie lapie
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-04-2013, 21:17   #14
i-pozyczki
Wcale się nie dziwię, że większość opinii o Vivus jest pozytywna. To z całą pewnością dobra i sprawdzona firma, która ma do tego pożyczkę za darmo.
i-pozyczki jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-2014, 21:21   #15
chwilowkaOK
Podpinam się w 100% pod pozytywnymi opiniami o Vivus, zwłaszcza jeśli ktoś do tej pory nie korzystał z ich oferty ma możliwość pożyczenia 1200zł bez żadnych prowizji.

Cytat:
Napisał njorth Zobacz post
Tylko sms, Vivus to najlepsza firma na tym rynku, ma jedyny minus jak to cala reszta konkurencji.. prog wiekowy 21 lat. Polecam jezeli ktos sie lapie
njorth - aktualny próg wiekowy w Vivus to 20 lat
chwilowkaOK jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-2014, 21:30   #16
chwilowkaOK
Cytat:
Napisał krissmen11 Zobacz post
Witam mam pytanie odnośnie vivus pl . Czy po wypełnieniu wniosku o pozyczke i wniesieniu opłaty rejestracyjnej konsultant oddzwania czy tylko wysył sms .
krissmen11 - kiedy ja testowałem pożyczkę Vivus jakieś 3 miesiące temu, to zadzwoniła do mnie miła Pani z króką informacją, że pożyczka została przyznana i środki zostały już przelane - którto i treściwie bez zbędnego gadania
chwilowkaOK jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-23-2014, 10:37   #17
Kasia73
Zapewne jest to jedna z lepszych pożyczek pozabankowych na małą kwotę, jeżeli oczywiście o pożyczkach tego rodzaju można użyć takiego sformułowania. Pierwsza pożyczka w promocji dla nowych klientów, kolejna już na normalnych warunkach. Ale i tak trzymają się w TOP3 najatrakcyjniejszych chwilówek pozabankowych.
Warto mimo wszystko od czasu do czasu sprawdzić rankingi pożyczek pozabankowych, aby również wyłowić inne firmy, które mają aktualnie promocje.
Kasia73 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-17-2014, 22:33   #18
Ramona K
Naczytałam się wiele złego o chwilówkach i naprawdę nie zamierzałam nigdy z nich korzystać. Raz brakło mi kasy i zostałam przyparta do muru i trudno - zdecydowałam się na VIVUS. Wnioskowałam o maksymalną kwotę na 30 dni i dostałam. Spłaciłam po dwóch tygodniach bez odsetek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05-19-2014, 20:36   #19
Samcik
Spróbujcie tylko spóźnić się ze spłatą, albo skorzystajcie z opcji płatnego przedłużenia to zrozumiecie z czym się wiążą chwilówki. Osoby, które wpadły w taką spiralę już nawet nie mają sił, żeby opisywać na wszystkich forach swoje doświadczenia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-02-2014, 10:22   #20
Nowa klientka
To naprawdę działa! Wypełniłam formularz, nigdzie nie pracuję, nie mam złej historii i przelew mam na koncie. Mam tylko nadzieję, że jak spłacę w terminie to żadnych odsetek nie naliczą za pierwszym razem.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
wszystko o darmowych chwilówkach , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa 3.50 na 5, liczba ocen: 10, liczba opinii: 31.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 12 02-10-2021 13:50
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45
Grpozyczka.pl - nowa firma pozabankowa grpozyczka 3 09-25-2012 03:46