KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa
 
Ocena: Ocena wątku: 10 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 09-01-2014, 20:11   #21
Maryna77



Także oddaję głos na VIVUS. Raz skorzystałam z darmowej opcji. Teraz korzystam już z płatnej. Ciężko z kasą to muszę wykorzystywać chwilówki. Jak ktoś zna tańszą to piszcie tutaj.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09-24-2014, 13:25   #22
maadziuleczka91
Polecam ta firme VIVUs brałam tam chwilówke pierwsza pozyczka jes za darmo ile pozyczysz tyle oddajesz. nie potrzebuja zadnych dokumentow przedwplat tylko aby dokonczyc rejestracje musisz ze swojego konta osobistego przelac im jeden grosz...
maadziuleczka91 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-11-2014, 12:05   #23
nosleep
Moja opinia jest również poztywna. Dostałem 800zł, nie ma problemu z przedłużeniem.
Umowa podpisana i odesłana
nosleep jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-11-2015, 16:18   #24
Kaszanka
Czy zawsze Vivus pożyczy za pierwszym razem 1400 zł za darmo, czy może 'obcina' tę sumę i proponuje mniejsze kwoty ? Pytam bo już raz na jednej pożyczce co miała być cudowna i najlepsza przejechałam się - przyznali mi tylko 400 zł zamiast 1000.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-22-2015, 19:20   #25
Kazia Warszawa
Ja chciałam zapytać czy ktokolwiek ze stałych klientów dostał u nich maksymalną pożyczkę w kwocie 3500 zł ? Czy to naprawdę dopiero po 5 transakcji ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2015, 19:56   #26
Ekspert
Dlaczego wątpisz czy można dostać taką pożyczkę ? Przecież oni chcą pożyczać jak najwięcej bo na tym zarabiają. Nie ma się co dziwić, że taką kwotę pożyczą dopiero sprawdzonym klientom. Jeśli chodzi ci o budowanie sobie reputacji u nich, to lepiej pomyśl o reputacji w banku - jest tańszy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06-30-2015, 19:55   #27
Kazia Warszawa
Widzę, że Vivus sam podnosi maksymalne kwoty pożyczek nawet jak nie korzysta się kolejny raz z ich oferty. Właśnie dostałam od nich taki sms. Może kiedyś skorzystam jak już oblecę wszystkie te chwilówki co nie pobierają odsetek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-08-2015, 15:01   #28
Koleś
Jak to jest z Vivusem w końcu i udzielaniem pożyczek w weekendy ? Potrzebuję kasę na niedzielę. Nie chcę brać już teraz, bo będę mógł oddać właśnie za 30 dni od niedzieli. Wcześniej może mi się to nie udać i dlatego wolę nie ryzykować. Czy ktoś w niedzielę dostał od nich przelew ? Wiem, że rozpatrują w weekendy i pracują, ale czy realnie można dostać od nich kasę ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11-22-2015, 12:33   #29
Ekspert
Teoretycznie i praktycznie Vivus udziela pożyczek w weekendy, ale wszystko zależy od twojego banku - czy księguje w wolne dni przelewy. Czyli czy twój przelew weryfikacyjny dotrze do Vivusa i później cz pożyczka od nich dotrze do ciebie.
Nieraz bywa tak, że pożyczka przyznana, ale bank udostępni ją w pierwszy pracujący dzień.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01-19-2016, 19:39   #30
Restauratorka
Chciałam się was zapytać jakie konto w banku polecacie, żeby najszybciej, jeszcze tego samego dnia dostać pożyczkę z Vivusa ? Nie chcę czekać dzień, czy dwa nawet na przelew.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
wszystko o darmowych chwilówkach , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa 3.50 na 5, liczba ocen: 10, liczba opinii: 31.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 12 02-10-2021 13:50
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45
Grpozyczka.pl - nowa firma pozabankowa grpozyczka 3 09-25-2012 03:46