KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW O VIVUS.PL - DUŻA ZAGRANICZNA FIRMA POZABANKOWA

 
Ocena: Ocena wątku: 10 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-22-2013, 16:52   #1
Pismak



VIVUS.pl – błyskawiczne pożyczki bez poręczeń i zastawu

Atrakcyjność pożyczek udzielanych przez firmę Vivus.pl, wynika z wyjątkowej oferty przygotowanej dla nowych klientów – pożyczając po raz pierwszy oprocentowanie chwilówki wynosi 0%. Kwota, na którą możemy zaciągnąć kredyt wynosi maksymalnie 2000 zł, a termin spłaty zobowiązania to 30 dni.
Darmowa Chwilówka - Logo


Pożyczkę otrzymają osoby, które ukończyły 19 lat a nie przekroczyły 75 roku życia, są obywatelami Polski i nie figurują w Krajowym Rejestrze Długów.
Aby otrzymać chwilówkę wystarczy wypełnić wniosek zgłoszeniowy on-line, w którym podajemy dane osobowe takie jak: imię i nazwisko, adres zamieszkania oraz numer telefonu komórkowego.

Wniosek o pożyczkę rozpatrywany jest błyskawicznie, a pieniądze w ciągu 15 minut parabank przelewa na konto bankowe klienta.

Poniżej przedstawiono koszty jakie poniesie klient, który ponownie skorzysta z pożyczki w Vivus.pl:
kwota pożyczki: 500,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 75,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 2,50 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 15 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,5 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 575,00 zł

Przy kwocie 1000,00 zł koszty kształtują się następująco:
kwota pożyczki: 1000,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 150,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 5,00 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 15 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,5 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 1.150,00 zł

W Europie Północnej Vivus zajmuje wiodące miejsce wśród parabanków, udzielających chwilówek przez Internet. Firma ta udzieliła pożyczek przeszło 2 000 000 osób. Atutem udzielanych pożyczek przez firmę Vivus jest minimum formalności, oszczędność czasu (nie trzeba kompletować stosu dokumentów), ekspresowe pieniądze na Twoim koncie. Dołącz do zadowolonych klientów!
Vivus Logo


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-25-2013, 21:20   #2
wroclove
jako nowy klient Vivus.pl można się starać o pożyczkę chwilówkę w kwocie tysiąca złotych. Przy założeniu, że pierwszą pożyczkę spłacimy bez żadnych komplikacji i nie naruszymy żadnych przepisów ujętych w regulaminie parabanku to druga pożyczka może wynieść nawet 1500 zł. Za trzecim razem pożyczymy do 2000 zł
wroclove jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2013, 16:21   #3
marianna szczecin
Gdzie dostanę najtaniej chwilówkę przez internet? Czy ten vivus to jedyne chwilówki w Polsce, które dają pożyczki za darmo? Nie do końca też rozumiem co to oznacza, że chwilówka jest za darmo więc jak ktoś by mi to wytłumaczył to będę bardzo wdzięczna. Skoro vivus się tyle reklamuje w telewizji i w internecie to nie sądzę , że to są najtańsze internetowe chwilówki więc piszcie jakie polecacie szybkie pożyczki na krótki okres żeby było rzeczywiście najtaniej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:12   #4
szukam chwilówki
Co to za firma Vivus? Co sądzicie o i jakie są opinie klientów Vivus? Czy w Vivus sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w Vivus?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-14-2013, 13:55   #5
Zgredek z Warszawy
Ja mogę spokojnie polecić VIVUS. To duża i poważna firma. Można jej zaufać. Zobacz zresztą, że promocyjnie robią pierwszą pożyczkę za darmo - bez żadnych opłat.

Sam brałem z 5 razy może tam chwilówki, ale wszystko przebiegało zawsze szybko i sprawnie. Jeśli potrzebujesz pieniędzy to spróbować nie zaszkodzi - to nic nie kosztuje na początku współpracy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05-20-2013, 08:30   #6
Warszawianka
Czy Vivus dalej udziela pierwszych pożyczek za darmo ? Czy to była jakaś promocyjna oferta ograniczona czasem ? Może będę musiała skorzystać z jakiejś chwilówki i szukam najlepszej oferty.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06-15-2013, 20:27   #7
Doradca Kredytu
Wbijaj jak w dym. Spokojnie dalej pierwsza pożyczka jest za darmo. Nawet niedawno Vivus podniósł maksymalną kwotę jaką daje bez opłat. Teraz można pożyczyć nawet 1200 zł na 30 dni !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2013, 09:49   #8
margon
Promocja z darmową pożyczką w dalszym ciągu jest aktualna. Zasady są proste - dostajesz 1200 złotych pożyczki, spłacasz w terminie. Jeśli wszystko się zgadza to koszty pożyczki są zerowe. Nie wiem do kiedy trwa ta promocja, ale jak na razie jest w 100% aktualna.
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-08-2013, 09:52   #9
calik
Opinię mam bardzo pozytywną - udało się dostać 1200 złotych, nic mnie to nie kosztowało. Oczywiście pożyczka została spłacona terminowo, zakładając, że koszty normalnych pożyczek nie będą przesadzone, to pewnie jeszcze skorzystam.
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-26-2013, 15:00   #10
gdaniel
Jedna z niewielu chyba firm, które rzeczywiście podchodzą profesjonalnie do klienta i dotrzymują słów ze sloganów. Nic dziwnego że zabezpieczają się poprzez BIG/BIK itp. Kiedyś popularny był kokos.pl, ale chyba im nie wyszło - nic dziwnego. Wielu jest takich, którzy jak zwietrzą dobrą okazję, od razu korzystają, a potem płacić nie ma komu. Mam nadzieję, że w tym wypadku tak nie będzie, choć nigdy nic nie wiadomo...
gdaniel jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa 3.50 na 5, liczba ocen: 10, liczba opinii: 30.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 9 10-05-2016 08:09
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 3 12-20-2015 14:05
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 11 10-29-2015 00:38
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45
Grpozyczka.pl - nowa firma pozabankowa grpozyczka 3 09-25-2012 03:46