KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat
 
Ocena: Ocena wątku: 5 głosów, 2.80 średnia.
Linki sponsorowane


stare 10-27-2015, 17:05   #11
Przyjemniaczek



NIE POLECAM. Właśnie przed chwilą dokonałem testu. Wnioskowałem o 1000 zł. Mam czysty i dobry BIK , mam dużą zdolność kredytową a tymczasem wspaniałomyślne przyznali mi 600 zł. Bardzo dziękuję i od razu zwracam jak tylko otrzymam ich kasę na konto.
Dodatkowo piszą jasno "Przelej 0,01 zł ze swojego prywatnego konta" jednak jak skorzysta się z linku na ich stronie logowania do banku, to na stałe, bez możliwości edycji wprowadzają kwotę 1 zł.
Jeszcze raz nie polecam.
Przyjemniaczek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-29-2015, 00:38   #12
Mls
Mają beznadziejna obsługę która nawet nie potrafi wytłumaczyć dlaczego naliczane są konkretne koszty...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-10-2021, 13:50   #13
Kaniowski
System chwilówek bez fajerwerków. RRSO ponad 500%, trzeba przelać 1 zł w celu weryfikacji, od razu piszą ,że nie udzielają chwilówek dla osób bezrobotnych. Pierwsza chwilówka za darmo 500 zł, następna może być już 3 tys. na normalnych zasadach jakie u nich obowiązują na 30 dni.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki od zaraz , gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms , jak znaleźć tanie pożyczki chwilówki , wszystko o darmowych chwilówkach , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat 2.80 na 5, liczba ocen: 5, liczba opinii: 12.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon Pismak 17 02-12-2021 12:05
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 10 02-10-2021 13:09
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27