KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW O NETCREDIT.PL - POŻYCZ GOTÓWKĘ PRZEZ SMS OD 20 LAT

 
Ocena: Ocena wątku: 5 głosów, 2.80 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-25-2013, 15:44   #1
Pismak



Firma Net Credit przygotowała atrakcyjną ofertę błyskawicznych pożyczek gotówkowych bez poręczycieli i zbędnych dokumentów. Osoby, które chcą skorzystać z oferty tego parabanku muszą spełnić następujące wymogi:

1. posiadać stałe miejsce zamieszkania oraz pracę na terenie Polski,
2. mieścić się w grupie wiekowej od 20 do 65 lat,
3. nie posiadać zaległości wobec innych firm oraz nieterminowych spłat pożyczek – aktualnych i tych już spłaconych,
4. otrzymywać stałe dochody,
5. posiadać na swoje nazwisko rachunek osobisty (w banku działającym na polskim rynku) i aktywny numer telefonu komórkowego.
Darmowa Chwilówka - Logo
Wysokość pożyczki, którą możesz jednorazowo otrzymać wynosi od 150 zł do 2100 zł – z zastrzeżeniem, że pierwsza pożyczka nie może przekroczyć kwoty 600 zł.


Wystarczy wejść na stronę Netcredit.pl i wypełnić formularz rejestracyjny, następnie przelać na konto firmy kwotę 1 zł – jest to prowizja za rozpatrzenie wniosku o rejestrację (dokładne informacje dotyczące płatności dostaniesz mailem). Na zakończenie otrzymasz wiadomość potwierdzającą rejestrację. Decyzja o przyznaniu pożyczki zostanie przesłana mailem w ciągu godziny, od momentu wysłania formularza. Termin spłaty pożyczki wynosi 30 dni. Net Credit daje klientom możliwość gromadzenia środków na koncie i zarabiania – gdy pożyczkę będzie się polecało swoim znajomym.

Poniżej wyliczono przykładowy koszt pożyczki w wysokości 1500 zł wziętej w firmie Net Credit:

okres spłaty pożyczki: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 375,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 12,50 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 25 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,83 %
pełna kwota spłaty pożyczki wyniesie: 1.875,00 zł


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-25-2013, 19:52   #2
wroclove
Fajne jest to, że do zaciągnięcia pożyczki pozabankowej w netcredit nie trzeba przedstawiać żadnych dokumentów bo cała procedura odbywa się w internecie. Potrzebny jest wyłącznie adres emailowy, komputer oraz oczywiście podłączenie do internetu. Do wykonania przelewu pożyczonej gotówki niezbędny jest rachunek osobisty w jakimś banku działającym w Polsce

Ostatnio edytowane przez wroclove ; 02-25-2013 o 20:06
wroclove jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2013, 16:16   #3
zenon szczecin
Kto ma najlepsze chwilówki na sms? szukam gdzie dostanę najtaniej szybką pożyczkę przez telefon komórkowy na sms żeby dostać pieniądze na konto jeszcze dzisiaj? Czy znacie jakie chwilówki można otrzymać przez sms w godzinę żeby jeszcze wieczorem gotówka dotarła do mnie na konto?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:11   #4
szukam chwilówki
Co to za firma Netcredit? Co sądzicie o Netcredit? Czy w Netcredit sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w Netcredit?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-2013, 10:14   #5
calik
Mnóstwo firm ma chwilówki przez sms - nie sprawdzają Biku, nie sprawdzają jakie macie dochody - ale za to musicie mieć pozytywne KRD. Akurat to nie należy do trudnych. Jedyne co musicie zrobić to spłacić dług, a po 14 dniach, już takiej informacji nie będzie.
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-2013, 10:21   #6
margon
Akurat oni są pewni - opinie całkiem pozytywne. Z polskich marek polecam na pewno Bociana, Provident, Skarbiec (czytajcie umowę). Wonga to już bardzo kosztowne pożyczki. Kwestia tego w jak złej jesteście sytuacji i czego dokładnie potrzebujecie...
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-24-2014, 16:52   #7
njorth
Nie wiem czy tylko u mnie, ale zadzwonili, pytali o dochody, zlozylem wniosek o 1000zl, a i tak przyznali tylko 300, bez wzgledu na to ile zarabiasz, bo znam ludzi z tym samym 'problemem', wiec mysle, ze pierwsza pozyczka o tak wysokiej kwocie to sciema. Bardzo dobre warunki jezeli zapraszasz znajomych. 50 zl za osobe to jest niemal dwa razy wiecej niz w innych firmach.
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2014, 07:40   #8
Ala 70
NJORTH czy za pierwszym razem Ci tak okroili przy darmowej pożyczce ? To straszna popelina by była - tylko reklamują 1000 zł za darmo a tak naprawdę jak przychodzi co do czego to dają 300 zika. Porównałam teraz też ich do VIVUSA i są dużo drożsi - aż niemożliwe - koszt mają dwa razy większy prawie !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-22-2015, 10:13   #9
Ekspert
Widzę, że temat wymaga aktualizacji. Czas leci a firmy chcą nadążać za konkurencją i swoje oferty przystosowują do dzisiejszych standardów. Zatem teraz za pierwszym razem można pożyczyć maksymalnie 1500 zł i to zupełnie za darmo.
Wygląda na to, że przy okazji zwiększyli ceny przy kolejnych pożyczkach. Przykładowo za przedłużenie 1500 zł o kolejne 30 , to chcą za to już 450 zł. To potwornie drogo !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-23-2015, 22:51   #10
Mls
Dobra rada, nawet jak korzystamy z jakiejś promocja za "0" to zawsze bierzmy pod uwagę sytuacje w której, jednak będziemy mieli problem ze spłatą w terminie... netcredit nie bawi się z klientami i dolicza potworne koszty...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki od zaraz, gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, jak znaleźć tanie pożyczki chwilówki, wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat 2.80 na 5, liczba ocen: 5, liczba opinii: 11.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 19 10-10-2016 09:27
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 9 10-05-2016 08:09
Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon Pismak 16 03-08-2016 09:31
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27