KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms
 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 3.25 średnia.
Linki sponsorowane


stare 12-11-2014, 12:08   #11
nosleep



ja staram się wyszukiwać pozyczek za 0zł pozyczam 500zł i tyle oddaje ale czasem wiadomo zdarza się nieprzewidziana sprawa. Ta chwilówka nie ma wysokiego oprocentowania
nosleep jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-10-2015, 13:43   #12
Nie zarejestrowany
Tak jak napisałem na ta chwilę nie mam konta internetowego w banku i czy tutaj da się dostac chwilówkę jakoś bez przesyłania tego grosza weryfikacyjnego albo do może do odbioru na poczcie, a najlepiej to by było z dowozem do domu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08-05-2015, 07:34   #13
Marmur
Korzystałem z ich usług całkiem niedawno i szczerze polecam. Przejrzyste zasady, fajne warunki i można się dogadać odnośnie spłaty, a na dodatek kasę na koncie masz naprawdę szybko Nie widzę minusów.
Marmur jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-08-2021, 19:22   #14
Karinka
Może już nie takie to nowe chwilówki przez internet, ale cały czas działają i chyba mają się dobrze. Tak naprawdę z tego co pamiętam to jedne z pierwszych chwilówek internetowych w Polsce. Aktualnie na ich stronie jest oferta już nie chwilówek tylko jakiejś karty z limitem 1500 zł. Nie jest to dla mnie czytelne bo niby super rrso jak na chwilówki 144% a obok dopisek, że całkowita kwota do zapłaty to 3660 zł. Nic nie rozumiem i nie zachęca mnie to do skorzystania z ich oferty.
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms , kto pomaga zadłużonym spłacać długi , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms 3.25 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 13.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon Pismak 17 02-12-2021 12:05
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 20 02-08-2021 13:51
Opinie klientów Pandamoney - nowe chwilówki Panda Pismak 6 12-18-2015 20:19
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27
Opinie o Bizcredit - chwilówki nie dla bezrobotnych Pismak 2 04-09-2014 15:22