KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW SMS365.PL - CHWILÓWKI DLA ZADŁUŻONYCH I BEZROBOTNYCH NA SMS

 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 3.25 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-26-2013, 16:30   #1
Pismak



Co to za firma pozabankowa SMS365?

SMS 365 – szybkie i bezpieczne pożyczki chwilówki przez internet na dowolny cel. Oferta na pożyczki chwilówki na sms przeznaczona także dla osób zadłużonych i bezrobotnych.

Kto i jak może wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w SMS365.PL ?

Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w sms365?

Poniżej prezentujemy link do wniosku o pożyczkę w SMS 365

Oferta pożyczki parabanku SMS365 skierowana jest do osób, które posiadają polskie obywatelstwo, mają ukończone 20 lat (i nie przekroczyli 65 roku życia) oraz mają otwarty rachunek w banku znajdującym się na terenie kraju.

Jak bierze się pożyczkę chwilówkę przez internet w SMS365.PL ?

Aby otrzymać pożyczkę wystarczy zarejestrować się na stronie internetowej sms365.pl, a następnie przelać 1 grosz na rachunek bankowy parabanku – dzięki temu firma SMS365 dostanie informacje o numerze naszego konta, na które będzie przelana kwota chwilówki.

Kwota pożyczki o jaką można się ubiegać wynosi od 200 do 2000 zł (z tym że wysokość pierwszej pożyczki nie może przekroczyć 620,00 zł, druga pożyczka w maksymalnej kwocie do 930,00 zł, trzecia 1250,00 zł, czwarta 1500,00 zł i kolejna w kwocie 2000,00 zł). Okres spłaty należności wyznaczono na 15 i 30 dni, przy czym firma daje pożyczkobiorcy możliwość przedłużenia terminu o następne 30 dni.

Jeśli z Twojego polecenia znajomi wezmą pożyczkę w SMS365, to na Twoim specjalnym koncie będą gromadzone środki – jedno polecenie to aż 30 zł.

Ile kosztuje, jakie są koszty i ile wynosi szybka pożyczka chwilówka pozabankowa w SMS365?

Poniżej przedstawiono koszty chwilówki wziętej w SMS365:

kwota pożyczki: 200,00 zł
okres spłaty: 15 dni
koszt pożyczki przez 15 dni: 40,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 2,66 zł
procent pożyczki przez 15 dni: 20 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 1,33 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 240,00 zł

Przy kwocie 1.500,00 zł koszty kształtują się następująco:

kwota pożyczki: 1.500,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 375,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 12,50 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 25 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,83 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 1.875,00 zł

Co wy jako klienci sądzicie o powyższej firmie? Piszcie komuś udało się wziąć pilnie chwilówkę w sms365 oraz jak i gdzie w praktyce sprawdzają oni klientów zanim przeleją pieniądze na konto.



Ostatnio edytowane przez Karinka ; 02-26-2013 o 16:32
Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-26-2013, 23:09   #2
wroclove
Z regulaminu pożyczki gotówkowej w SMS365 wynika, iż tak naprawdę dopiero druga chwilówka jest brana przez wysłanie wiadomości SMS. W przypadku pierwszej pożyczki trzeba się zarejestrować w systemie i wypełnić internetowy formularz. Potem natomiast wysłanie SMS z chęcią zaciągnięcia pożyczki jest traktowane jak oświadczenie woli i ma skutek prawny
wroclove jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2013, 17:22   #3
paweł szczecin
Gdzie zadłużony i bezrobotny może szybko otrzymać pożyczkę chwilówkę na sms? Dzisiaj większość chwilówek w polskim internecie zaczyna sprawdzać bik i krd więc osoby, które są zadłużone nie bardzo mają co liczyć, że dostaną tam jakąkolwiek chwilówkę na sms lub w jakiś inny sposób. Jestem własnie zadłużony i bezrobotny i nie wiem gdzie jeszcze dają chwilówki pilnie dla takich jak ja.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:16   #4
szukam chwilówki
Co to za firma sms365? Co sądzicie o sms365? Czy w sms 365 sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w sms365.pl?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-27-2013, 13:19   #5
Przemek Łodź
Potrzebuję pilnej chwilówki dla bezrobotnych bo właśnie straciłem pracę, a mam bieżące opłaty do zrobienia i nie chce żeby narobiły się zaległości które potem będę spłał latami jak zajmie się tym komornik. Gdzie dostanę szybko chwilówkę przez internet bez bik i krd jak nie mam pracy i mam nadzieję że raz dwa uda mi się znaleźć nie gorsze zatrudnienie niż miałem do tej pory. Proszę o pomoc która chwilówka jest najlepsza dla bezrobotnego i jak bezpiecznie pozycza się pieniądze w internecie przez osoby niepracujące. Mam nadzieje że są jakieś pewne i sprawdzone chwilówki dla niepracujących bo nie wiem już gdzie i od kogo jeszcze mogę otrzymać jakąś pilną chwilówkę żeby nie zacząć zaliczać się do grona zadłużonych.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2013, 10:01   #6
margon
W tym momencie jedynym sensownym rozwiązaniem jest pożyczka w Vivus - mają najniższy koszt, w ramach promocji 1200 zł dostajesz bez dodatkowych kosztów. Nie słyszałem żeby jakakolwiek inna firma pożyczkowa dawała takie możliwości.
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-09-2013, 09:39   #7
calik
Może i pożyczka w takiej formie jest fajnym pomysłem, bo łatwo ją dostać, proces przyznawania środków jest bardzo krótki, ale przypomnijcie sobie jakie są koszty takiej atrakcji - naprawdę wysokie. Może przy krótkim okresie na to nie wygląda, ale takie są fakty...
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-20-2014, 13:04   #8
szukam chwilówki
Myślałem, że wzięcie chwilówki to prosta i szybka rzecz. Nie zdawałem sobie tylko sprawy z tego, że jest taki ogrom chwilówek i bardzo duże różnice między nimi. Szczególnie koszty nieraz mogą boleć.
Widzę, że tutaj mało osób się wypowiada, czy zatem sms365 to mało znana chwilówka czy może raczej nie cieszy sie wzięciem ze względu na nienajlepsze warunki ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04-24-2014, 17:03   #9
njorth
Strasznie duzo dokumentow, 'pozyczka w 15minut' to tylko dla stalych klientow. Nie jest to najtansza firma
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-15-2014, 20:15   #10
Moher
Czy są chwilówki dla zadłużonych? Oczywiście że są i łatwo je dostac pod warunkiem że wspomniane długi się są już odnotowane w rejestrach takich jak bik, bik, krd lub erif. Jeśli mamy długi, ale powyższe bazy mamy czyste to nie powinniśmy miec problemu z dostaniem pożyczki chwilówki nawet będąc zadłużonym.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, kto pomaga zadłużonym spłacać długi, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms 3.25 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 12.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Pożyczki pozabankowe dla bezrobotnych - chwilówki do domu szukam chwilówki 14 06-08-2018 09:00
Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa Pismak 30 10-10-2016 09:52
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 19 10-10-2016 09:27
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 9 10-05-2016 08:09
Opinie klientów o ZALICZKA.pl - Chwilówki, pieniądze tego samego dnia Pismak 8 12-22-2015 15:15