KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów KREDITO24 - pieniądze online na już, kasa w 15 minut
 
Ocena: Ocena wątku: 5 głosów, 2.40 średnia.
Linki sponsorowane


stare 07-03-2014, 14:04   #11
Malek



Na ich stronie cały czas istnieje informacja, że jak spłacisz chwilówkę w ciągu 7 dni to będzie ona darmowa. Jeszcze nie próbowałem - jak wyczerpię inne, bardziej przyjazne darmówki to zobaczymy jak tu wyjdzie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2015, 10:58   #12
zet
Kredito24 należy do niemieckiego parabanku Kreditech i także korzysta z narzędzia takiego jak KontoConnect, które pozwala sprawdzić dane osobowe klientów poprzez ograniczony dostęp do kont bankowych.
zet jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-01-2015, 15:31   #13
Samantha
Z ciekawości zajrzałam na ich stronę i przeraziłam się. Oczekiwałam jak wszędzie pierwszej pożyczki za darmo, a tutaj nie dość, że nie ma takiej propozycji, to jeszcze te koszty !! Szok, pożyczasz 1000 zł na 30 dni i opłaty za to to aż 300 zł !!! Kto tam pożycza jak wszyscy dookoła mają taniej, a niektórzy to nawet dwa razy taniej niż to Kredito !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11-01-2015, 23:55   #14
Mls
To już chyba tajemnica tych którzy decydują się na pożyczanie na takich warunkach, pewnie desperacja i narastające długi.
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki tego samego dnia na koncie , gdzie dostać chwilówki bez przelewu 1 grosz , wszystko o darmowych chwilówkach


Opinie klientów KREDITO24 - pieniądze online na już, kasa w 15 minut 2.40 na 5, liczba ocen: 5, liczba opinii: 13.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 5 02-17-2021 16:45
Opinie klientów o ZALICZKA.pl - Chwilówki, pieniądze tego samego dnia Pismak 9 02-14-2021 19:04
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 10 02-10-2021 13:09
Chwilówki przez internet bez bik - szybka kasa online zet 12 07-03-2014 19:13
Cała Polska Kredito24 w 15 minut co o tym myslicie? Martusia7 2 07-03-2014 12:28