KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW KREDITO24 - PIENIĄDZE ONLINE NA JUŻ, KASA W 15 MINUT

 
Ocena: Ocena wątku: 5 głosów, 2.40 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-27-2013, 11:39   #1
Pismak



Chwilówka internetowa od zaraz - szybka gotówka jeszcze dziś.

Typowym klientem firm pożyczkowych jest osoba mająca w przeszłości lub obecnie duże problemy ze spłatą kredytów bankowych. Dlatego w chwili kolejnych problemów finansowych takim osobom odmawiana jest pomoc w bankach. Po prostu osoby ze złą historią kredytową dobrze nie rokują i nie ma pewności, że spłacą terminowo kolejne zobowiązanie. Osoby ze złą historią kredytową są przyjmowane z otwartymi ramionami w parabankach.

Flagowym produktem instytucji pozabankowej jest pożyczka bez weryfikacji rejestru BIK. Parabanki nie mają obowiązku wymiany danych o klientach z Biurem Informacji Kredytowej. Nie jest tajemnicą, że pożyczki pozabankowe udzielane są na bardzo wysoki procent. Jest to duże zagrożenie dla klientów parabanków, gdyż mogą łatwo popaść w spiralę zadłużenia. Pozytywnym aspektem pożyczek w instytucjach parabankowych jest łatwość w zdobywaniu dodatkowych pieniędzy oraz niezwykle uproszczone procedury.

Przykładowo Kredito24 bazuje na zautomatyzowanym systemie podejmowania decyzji kredytowej. To sprawia, że udzielanie pożyczek odbywa się w błyskawicznym czasie, a wniosek pożyczkowy składa się całkowicie online.

Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Kredito?
Szczegóły pożyczki internetowej w Kredito24:

- wniosek przez Internet
- brak ukrytych i nieoczekiwanych opłat
- kwota pożyczki od 300 do 2000 zł
- bez zbędnych dokumentów
- decyzja pożyczkowa podejmowana przez całą dobę
- okres umowy od 7 do 45 dni


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 03-07-2013, 16:40   #2
barbara szczecin
Gdzie można otrzymać chwilówkę online i mieć przelew szybko bezpośrednio na konto bankowe? Musze dzisiaj zapłacić za zajęcia pozalekcyjne mojej córki i nie mam już ani grosza, a właśnie dziś jest ostateczny termin żeby spłacić wszystkie zaległości jakie mam w pałacu młodzieży. Proszę o pomoc i jakąś bardzo szybko pożyczkę chwilówkę przez internet żebym mogła sobie wypełnić wniosek online i niech kasa trafi prosto na mój bankowy rachunek w ciągu godziny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 14:54   #3
Luśka Wrocław
Moja mama brała od nich pożyczkę. Niestety nie jest zadowolona, bo okazało się że dopłaciła dużo więcej niż obiecywała jej pani udzielająca pożyczki. Albo to była pomyłka albo wprowadzenie w błąd. Obawiam się że jednak to drugie. Klienta trzeba zachęcić przecież do podpisania umowy, żeby dostać prowizję, a potem to już niech sam się martwi...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:25   #4
szukam chwilówki
Co to za firma kredito24? Co sądzicie o i jakie są opinie klientów kredito? Czy w kredito 24 sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w kredito24.pl?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-19-2013, 13:12   #5
Gostek
Wystarczy tylko spojrzeć na pierwszy lepszy ranking chwilówek żeby stwierdzić, że Kredito24 to bardzo niekorzystna pożyczka. Jeśli już musisz korzystać z takich propozycji to sprawdź sobie Vivus albo NetCredit to raczej najlepsze firmy obecnie.
Jeśli to nie jest absolutnie konieczne to lepiej omijaj wszystkie chwilówki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2013, 09:43   #6
margon
Na pewno plus tej firmy jest taki, że dają kasę bez sprawdzania klientów w bik, również tym zadłużonym, a dodatkowo, kwota do 2 tysięcy. Np. w Wonga, tym najbardziej w ostatnim czasie znanym, można dostać znacznie mniej - do 500 złotych, a to już żadna pożyczka...
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-09-2013, 10:25   #7
calik
Oferta wypada pozytywnie na tle konkurencji. Przede wszystkim okres kredytowania, oprocentowanie i suma. 2000 zł bez bik to już dobra oferta. Oczywiście istnieją firmy, które dają więcej np. ProfiCredit, ale nawet to wypada bardzo pozytywnie.
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-24-2013, 16:16   #8
njorth
Ta firma ma przyznawalnosc 10% czy mi sie tylko wydaje? Nie znam osoby, ktora dostalaby tu kase, a jeszcze trzeba czekac 30 dni na ponowienie wniosku. Najgorsza chwilowka z jaka sie 'zetknalem'
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-2014, 21:13   #9
chwilowkaOK
Za to z mojego doświadcenia Kredito24 ma dobrą przyznawalność i plus jest taki, że faktycznie udzielają pożyczki `w 15 minut` bo wszytko odbywa się z automatu przez system, może ręczna weryfikacja następuje w jakichś szczególnych przypadkach... Poza tym obecnie mają promocję, która polega na tym, że jeśli chwilówkę spłaci się do 7 dni wówczas nie ponosi się żadnych kosztów związanych z jej udzieleniem ani odsetkami, także jeśli spodziewamy się za chwilę dopływu gotówki a chwilowo trzeba się zasilić, to można w ten sposób uzyskać błyskawicznie środki - jest to o tyle ważne, że niektóre firmy pożyczkowe nie używają szybkich płatności do transferów międzybankowych i aby otrzymać pożyczkę na prawdę szybko, trzeba mieć konto w jednym z banków pożyczkodawcy.

Jednak takich firm, które udzielają pierwszą pożyczkę bez żadnych opłat jest więcej i udzielają jej na 30 dni, nie jak w Kredito tylko na 7, ale i taka oferta jest dobra o ile zamierzamy spłacić w terminie.
Mam nadzieję że komuś się przyda, pozdrawiam
chwilowkaOK jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-23-2014, 10:54   #10
Kasia73
Jeżeli pożyczka zostanie spłacona w ciągu 7 dni, to pierwsza pożyczka jest za darmo.

Oczywiście należy przed podpisaniem umowy, dopytać o szczegóły, bo żadna promocja nie trwa wiecznie.

Ponadto, każda firma, świadcząca usługi finansowe jest prawnie zobowiązana do sprawdzania baz informacji gospodarczej w tym: KRD, BIG, BIK, Infomonitor. Również Kredito24.

Jeżeli jednak firma zdecyduje się na przyznanie pożyczki osobie, która widnieje w jednej z powyższych baz pracownicy Centrum Obsługi Klienta proszą o przekazanie zaświadczenia o zarobkach, aby sprawdzić czy osoba jest wypłacalna.
Kasia73 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki tego samego dnia na koncie , gdzie dostać chwilówki bez przelewu 1 grosz , wszystko o darmowych chwilówkach


Opinie klientów KREDITO24 - pieniądze online na już, kasa w 15 minut 2.40 na 5, liczba ocen: 5, liczba opinii: 13.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 5 02-17-2021 16:45
Opinie klientów o ZALICZKA.pl - Chwilówki, pieniądze tego samego dnia Pismak 9 02-14-2021 19:04
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 10 02-10-2021 13:09
Chwilówki przez internet bez bik - szybka kasa online zet 12 07-03-2014 19:13
Cała Polska Kredito24 w 15 minut co o tym myslicie? Martusia7 2 07-03-2014 12:28