KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon
 
Ocena: Ocena wątku: 6 głosów, 3.33 średnia.
Linki sponsorowane


stare 12-15-2013, 16:12   #11
Maciej Stępień



Niestety ta promocja się już jakiś czas temu skończyła, ale proszę czekać na nowy rok Z ramienia Online Esperta ViaSMS.pl parę słów o nas. To, po czym jesteśmy rozpoznawalni, to jedne z najniższych opłat. Aby je sprawdzić, zapraszam na naszą stronę internetową i zachęcam do skorzystania z dostępnych suwaków służących obliczaniu opłat zgodnie z ilością dni, na jaką życzą sobie Państwo uzyskać pieniądze. Faktycznie, pożyczkę otrzymuje się u nas możliwie jak najszybciej (nawet do 15 minut), a formalności ograniczyliśmy do minimum - konto w polskim banku, telefon komórkowy oraz przelew w wysokości 1 grosza w celach weryfikacyjnych, co, proszę Państwa, oznacza, iż podanie błędnych danych w postaci czyjegoś adresu nie wchodzi w grę. Natomiast nasza umowa natomiast została stworzona bardzo przejrzyście, bez haczyków, aby nie wprowadzać klienta w błąd i walczyć z mylną opinią o pożyczkach krótkoterminowych:


W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje.

Pozdrawiam,
Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS.pl
Maciej Stępień jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2014, 11:52   #12
Nowy Tomek
Czy mógłby Pan napisać kiedy będzie kolejna promocja na darmowe chwilówki ? Przyznam, że ostatnio korzystam z takich okazji w różnych firmach - przydaje mi się nieraz na małe dodatkowe wydatki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04-24-2014, 17:02   #13
njorth
500 zl na 30 dni i 575 do oddania, to chyba najlepsza oferta na calym polskim rynku chwilowkowym. Jedna z lepszym firm.
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-10-2014, 11:39   #14
kosecki-michal
VIASMS według mnie jest wiarygodną firmą, nie udzielają pożyczek byle komu, więc nie narażają się trudności ze ściąganiem - osoby weryfikują w BIKu, znam przypadki że nie dają pożyczek
kosecki-michal jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-23-2015, 10:31   #15
Ekspert
Skoro tak piszecie niepochlebnie o tej firmie, to sprawdzę w tygodniu jak działają. Jakoś nie wierzę, że nie udzielają pożyczek jak pisze Michał powyżej.
Widzę, że można wziąć 1000 zł na 30 dni za darmo - to dlaczego miałbym nie skorzystać ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-23-2015, 22:47   #16
Mls
Wziąć można tylko jeśli nie oddamy w pierwszym terminie to korzystamy z płatnej prolongaty i wtedy nici z naszej darmowej pożyczki...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2016, 09:31   #17
Zadowolony Poznań
Witam wszystkich. Ponieważ zauważyłem, że niewielu ludzi zamieszcza opinie, a za to wielu chciało by je czytać, postanowiłem zamieścić krótkie info.
Wziąłem tam darmową chwilówkę i wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Za dwa dni mam termin do spłaty i już przygotowaną na to kwotę. Jak ktoś szuka darmowych pożyczek to jak znalazł - tyle mogę polecić. Z płatnych nie mam zamiaru korzystać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-12-2021, 12:05   #18
Marek_zgierz
To są naprawdę jedne z pierwszych chwilówek w Polsce i pamiętam je już chyba z 10 lat temu. Na dzień dzisiejszy to żadna rewelacja, można pożyczyć od 100 zł do 4 tys. zł na 30 dni. Ciekawe jak na dzień dzisiejszy plasuje się ich udział w rynku i czy dużo chwilówek udzielają. Na pewno mają duże doświadczenie na rynku chwilówek bez zaświadczeń przez telefon komórkowy.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki tego samego dnia na koncie , gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms , gdzie są chwilówki bez zaświadczeń , wszystko o darmowych chwilówkach , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon 3.33 na 5, liczba ocen: 6, liczba opinii: 17.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 12 02-10-2021 13:50
Opinie klientów Pandamoney - nowe chwilówki Panda Pismak 6 12-18-2015 20:19
Pożyczki w AXCESS FINANCIAL - chwilówki przez telefon na dowód Pismak 6 02-17-2015 10:45
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27
Szybka kasa na telefon w VIASMS zet 5 01-04-2013 11:12