KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW O VIASMS.PL - CHWILÓWKI BEZ ZAŚWIADCZEŃ PRZEZ TELEFON

 
Ocena: Ocena wątku: 6 głosów, 3.33 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-27-2013, 13:51   #1
Pismak



VIA SMS – szybka pożyczka na realizacje marzeń

Klienci, którzy chcą skorzystać z przygotowanej przez VIA SMS oferty pożyczki muszą spełnić następujące wymogi:

Kto może wziąć pożyczkę chwilówkę przez telefon w VIA SMS?
Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w viasms?

posiadać obywatelstwo polskie,
mieścić się w grupie wiekowej od 20 do 65 lat,
posiadać stały dochód,
posiadać pozytywną historię kredytową.

Na jak długo (ile czasu) można dostać chwilówkę w VIA SMS?

Darmowa Chwilówka - LogoAtutem pożyczek udzielanych przez firmę VIA SMS jest to, iż parabank ten nie wymaga poręczycieli i zgody małżonka oraz zaświadczeń o dochodach.
Wysokość udzielanych pożyczek to kwoty od 100 do 1500 zł, z 30 dniowym terminem spłaty zobowiązania. Pożyczkodawca daje możliwość przedłużenia spłaty o następne 7, 14 a nawet 30 dni.

Aby dostać pożyczkę należy dokonać rejestracji – wypełniając wniosek przez Internet lub wysyłając SMS . Podczas rejestracji klient podaje swoje imię i nazwisko, adres zamieszkania, PESEL, nr dowodu osobistego oraz aktywny numer telefonu komórkowego. Po wykonaniu rejestracji, klient otrzymuje kod (wysłany SMS-em przez firmę VIA SMS), który musi wprowadzić w okienko na stronie parabanku. Przy pierwszej pożyczce należy przelać 1 grosz na rachunek bankowy pożyczkodawcy (w ten bezpieczny sposób VIA SMS otrzyma numer konta na, które zostaną przelane pieniądze). Opłata ta jest jednorazowa - przy kolejnych pożyczkach wystarczy wysłać SMS lub zrobić odpowiednie dyspozycje przez swoje konto na stronie VIA SMS. Po zakończeniu rejestracji pożyczkodawca bezzwłocznie podejmuje decyzje o przyznaniu pożyczki, a klient o pozytywnej lub negatywnej decyzji informowany jest SMS-em.

Jak szybko można dostać i wziąć chwilówkę na sms?

Pieniądze są przelewane błyskawicznie na konto klienta (od momentu pozytywnego rozpatrzenia wniosku), dotyczy to w szczególności pożyczkobiorców posiadających osobiste rachunki bankowe w: mBanku, BRE Banku S.A., MultiBanku, BZWBK, Inteligo, PKO BP, PEKAO S.A., Alior Banku, Millennium Banku czy Banku ING - pieniądze na koncie będą w przeciągu 15 minut. Kolejną pożyczkę VIA SMS udziela po całkowitej spłacie poprzedniej.

Możesz dodatkowo zarobić – wystarczy polecać znajomym usługi VIA SMS. Za każdego poleconego przez Ciebie klienta, który otrzyma pożyczkę parabank zapłaci na twoje specjalne konto 50 zł. Dzięki szybkiej pożyczce w VIA SMS możesz zrealizować swoje plany i dotychczas nieosiągalne cele.

Poniżej przedstawiono koszty pożyczki wziętej w VIA SMS:

kwota pożyczki: 500,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 100,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 3,33 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 20 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,66 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 600,00 zł

Przy kwocie 1.000,00 zł koszty kształtują się następująco:

kwota pożyczki: 1.000,00 zł
okres spłaty: 30 dni
koszt pożyczki przez 30 dni: 150,00 zł
koszt pożyczki przez 1 dzień: 5,00 zł
procent pożyczki przez 30 dni: 15 %
procent pożyczki przez 1 dzień: 0,5 %
pełna kwota spłaty pożyczki: 1.150,00 zł


VIA SMS Logo


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 03-07-2013, 16:37   #2
marta szczecin
Jakie polecacie chwilówki bez zaświadczeń przez kontakt telefoniczny. Ja nie zawsze mam dostęp do internetu a czasem bardzo pilnie potrzebuję pieniędzy i pożyczki na gwałt. Czy jest może jakaś chwilówka w której można się raz zarejestrować i założyć tam konto , a potem jako zaufany klient pożyczać pieniądze tylko przez sam telefon komórkowy lub jakoś na sms bez żadnych zaświadczeń?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:00   #3
Edek Krakow
Przyłączam się do pytania. Interesują mnie pożyczki na telefon - wolę porozmawiać z żywym człowiekiem niż wypełniać formularze, z których nic nie wywnioskuję. Poza tym też nie zawsze mam dostęp do internetu, a telefon noszę przy sobie stale. Podpowiecie mi coś? Dzięki!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-08-2013, 15:26   #4
szukam chwilówki
Co to za firma viasms? Co sądzicie o i jakie są opinie klientów via sms? Czy w viasms sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w viasms.pl?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06-19-2013, 23:55   #5
OE-MaciejStepien
Cytat:
Napisał szukam chwilówki Zobacz post
Co to za firma viasms? Co sądzicie o i jakie są opinie klientów via sms? Czy w viasms sprawdzają bik i krd i czy dzwonią do pracodawcy? Kto może dostać pożyczkę chwilówkę w viasms.pl?
Witam,
firma VIA SMS PL zajmuje się udzielaniem pożyczek przez internet i SMS. Naszymi zaletami są przede wszystkim jedne z najniższych opłat na rynku oraz szybkość.
Nie sprawdzamy BIKu i nie dzwonimy do pracodawcy. Wystarczy nam jedynie Państwa polskie konto bankowe oraz telefon komórkowy. Dzięki temu gotówka w szybki sposób trafi na Państwa konto.
Pożyczkę może otrzymać każda osoba, która spełnia warunki zawarte w umowie. (Głównym kryterium jest właśnie posiadanie konta bankowego i telefonu komórkowego, tak jak wcześniej wspomniałem.)

Na wszelkie pytania z chęcią odpowiem.


Pozdrawiam,
Maciej Stępień.


_________________________
Online Ekspert VIA SMS PL
OE-MaciejStepien jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2013, 09:46   #6
margon
Na pewno plusem takiej pożyczki jest szybkość. Przyznaję szczerze, że nigdy wcześniej nie brałem pożyczki przez sms, ale z góry kojarzy mi się to z dosyć wysokimi kosztami. Zresztą - zawsze jeśli kontrola jest ograniczona, to wiąże się to z bardzo wysokim kosztem pożyczki. Firma przecież sporo ryzykuje dając pożyczkę komuś przypadkowemu.
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-09-2013, 10:23   #7
calik
Sporo minusów... Przede wszystkim ten wiek - duże ograniczenia. Generalnie jednak sama pożyczka na takich zasadach, o ile nie jest wiązana z opłatami wstępnymi, wygląda pozytywnie. Tak więc dopóki nie będzie od was wymagane wniesienie wstępnej opłaty, to możecie śmiało z tego korzystać.
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2013, 20:44   #8
Problem
Już kilka razy korzystałem z pożyczek w viasms i jestem naprawdę zadowolony. Przejrzyste warunki, pieniądze na kącie tego samego dnia i przede wszystkim tanio. Wybieram kwotę i od razu wiem ile będę musiał oddać. Polecam
Link do strony viasms:


Problem jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2013, 22:12   #9
i-pozyczki
Na pewno dużym ułatwieniem jest w tej firmie to, że kolejne pożyczki można spokojnie załatwiać przez telefon komórkowy. Nawet jak jesteśmy w sklepie i nam braknie funduszy, to szybko możemy zasilić konto i dalej robić zakupy.
i-pozyczki jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-23-2013, 06:28   #10
adamkosedowski
pamiętam jak viasms miało promocje w okolicach maja-czerwca że pierwsza pożyczka be opłat, ciekawe kiedy wrócą z taką promocją
adamkosedowski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki tego samego dnia na koncie, gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, gdzie są chwilówki bez zaświadczeń, wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o VIASMS.PL - chwilówki bez zaświadczeń przez telefon 3.33 na 5, liczba ocen: 6, liczba opinii: 16.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa Pismak 30 10-10-2016 09:52
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 19 10-10-2016 09:27
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 9 10-05-2016 08:09
Opinie klientów o ZALICZKA.pl - Chwilówki, pieniądze tego samego dnia Pismak 8 12-22-2015 15:15
Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms Pismak 12 08-05-2015 07:34