KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu
 
Ocena: Ocena wątku: 17 głosów, 4.53 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-06-2015, 14:35   #11
fioletowa



I jak to wtedy jest ze spłatą kredytu? Pożyczki się łączą czy spłaca się dwie raty w miesiącu?
z góry dziękuje za odpowiedź
fioletowa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-08-2015, 20:59   #12
kontrahentka
 
Cytat:
Napisał Rzecznik Aasa Zobacz post
Witam,
Jeżeli nie ma zaległości w spłacie rat, o kolejną pożyczkę może się Pani ubiegać jeszcze w trakcie spłacania tej posiadanej. Służę pomocą w przypadku dalszych pytań.
Pozdrawiam,
Rzecznik marki Aasa
Czy warunki są wtedy takie same ?? Czy coś się zmienia ??
Przy okazji znalazłam ranking gdzie Aasa jest na pierwszym miejscu w pożyczkach pozabankowych Wiadomo gdzie wiec brac


kontrahentka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-15-2015, 16:38   #13
Wańka
Ja mam pytanie do OE. Można wiedzieć jak wyglądają formalności? Jak wysokie jest oprocentowanie? Można też wiedzieć na ile rozkładana jest spłata ewentualnej pożyczki?
Wańka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-22-2015, 22:29   #14
Rzecznik Aasa
Dobry wieczór,

Oprocentowanie pożyczki wynosi 9% (stopa stała). Pożyczkę można rozłożyć maksymalnie na 18 miesięcy. Jeżeli chodzi o procedury przyznawania pożyczki, zapraszam do lektury przystępnego FAQ dostępnego na naszej stronie internetowej, w zakładce "Pytania i odpowiedzi"


. Służę pomocą w przypadku wątpliwości.

Zachęcam do zadawania pytań.

Pozdrawiam,
Rzecznik marki Aasa
Rzecznik Aasa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-08-2021, 19:08   #15
Karinka
Widzę, że ta firma ciągle działa i na ich stronie oferta wygląda dość zachęcająco. Maksymalna kwota pożyczki przez internet jaka jest tam dostępna to nawet 15 tys. zł na 3 lata. Podają, że rrso jest stałe i wynowi 62% więc jak na instytucję pozabankową nie jest to jakiś dramat. Co prawda w praktyce wygląda to dość strasznie bo jeśli pożyczymy 15000 to po 36 miesiącach spłacimy prawie drugie tyle (całkowita kwota do zapłaty to 29733,70 zł), ale sama rata już tak nie przeraża bo jest to 848 zł. Jest to pożyczka internetowa na dowolny cel i nie wymaga żadnego zaświadczenia. Wystarczy wypełnić formularz i jeśli decyzja będzie pozytywna to gotówkę na koncie możemy mieć błyskawicznie.
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie są chwilówki bez zaświadczeń , kto pożyczy kasę bez poręczeń na weksel , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu 4.53 na 5, liczba ocen: 17, liczba opinii: 14.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów o Bocian Pożyczki - gotówka w domu klienta Pismak 8 02-08-2021 18:01
Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon Pismak 38 02-02-2021 10:55
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45