KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW AASA - SZYBKA CHWILÓWKA BEZ WYCHODZENIA Z DOMU

 
Ocena: Ocena wątku: 17 głosów, 4.53 średnia.
Linki sponsorowane


stare 03-18-2013, 15:13   #1
Pismak



AASA – szybkie chwilówki i pożyczki gotówkowe

Firma AASA oferuje klientom pożyczki bez zaświadczeń o dochodach i bez poręczycieli. Kwota udzielanej pożyczki wynosi od 1000 do 3000 zł, z terminem spłaty od 1 do 24 miesięcy. Firma AASA ma też korzystne oprocentowanie, które w skali roku wynosi 9%. Klienci ubiegający się o pożyczkę muszą spełnić następujące wymagania:
Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Aasa kredyt?

mieszkać na stałe na terenie Polski,
mieścić się w przedziale wiekowym od 20 do 65 lat,
nie figurować w Krajowym Rejestrze Dłużników,
posiadać stałe źródło dochodu.

Formalności związane z udzieleniem pożyczki załatwiane są w zaciszu domowym bez zbędnego wychodzenia. Wniosek można złożyć drogą internetową na stronie parabanku lub przez telefon - dzwoniąc do firmy AASA. W przypadku pozytywnego rozpatrzenia wniosku, pożyczkodawca kontaktuje się klientem. Następnie należy przelać 1 zł na konto firmy AASA – celem weryfikacji przez pożyczkodawcę. Kurier pod wskazany adres dostarczy umowę, którą należy podpisać i zwrócić do AASA. Po pełnej i pomyślnej weryfikacji ze strony firmy, zostanie na nasze konto przelana kwota pożyczki.

Parabank AASA pobiera jednorazową opłatę w wysokości 299 zł (jest to opłata przygotowawcza) i co miesiąc opłatę administracyjną w kwocie 9 zł.

W celu orientacyjnym poniżej przedstawiono koszt pożyczki zaciągniętej w firmie AASA:

kwota pożyczki: 3.000,00 zł
termin spłaty pożyczki: 24 miesiące
wysokość comiesięcznej raty: 125,00 zł
ilość rat: 24 raty
roczna stopa oprocentowania: 9%
rzeczywista roczna stopa oprocentowania: 24, 22%


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 04-14-2013, 09:00   #2
Krakus z Krakowa
Jestem przerażony. Nie wiedziałem, że BIK tak wiele znaczy. Kiedyś pokpiłem kilka spraw i zostałem wpisany na czarną listę w BIK. Teraz nikt nie chce pożyczyć mi pieniędzy.
Muszę pilnie skombinować 1000 zł na jakieś dwa miesiące. Mam pracę to spokojnie oddam.
Nie wiecie czy Aasa sprawdza te bazy ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04-15-2013, 12:26   #3
Gonia1
Aasa nie spreawdza BIK, możliwe że KRD tak, ale BIK na pewno nie. Z tego co wiem, tylko Banki mogą sprawdzić dogłębnie historię kredytową, bo tylko Banki mają do tego prawo (Związek Banków Polskich), reszta instytucji widzi tylko,że masz zaciągnięty kredyt bankowy. Z resztą podpisywana jest przy każdej pożyczce klauzula o poufności danych, więc nie mogą sobie pozabankowe instytucje ot tak zaglądać tu i ówdzie. Ale jeśli się mylę, to proszę uprzejmie forumowiczów o poprawienie mej wypowiedzi.

Póki co, pozdrawiam.
Gonia1 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2013, 10:00   #4
margon
Sory, ale jeśli firma pobiera opłatę przygotowawczą to jest dla mnie zwykłe krętactwo. Otrzymujesz pożyczkę, a spłacasz sumę dwa razy większą, a czasami nawet jeszcze więcej. Słyszałem, że nawet w kilku firmach wpłata wynosi kilka tysięcy. I gdzie tutaj pomoc dla ludzi z problemami finansowymi?
margon jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-09-2013, 09:40   #5
calik
Tutaj nie możecie mieć negatywnych wpisów w BIGu. Musicie również posiadać stałe dochody, tak więc to wydaje się być metoda wyłącznie dla ludzie zadłużonych, ale z dochodami. Jeśli nie wykażecie dochodów to nikt wam nie da żadnych pieniędzy. Jak dla mnie to nie jest typowa firma pożyczkowa...
calik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-28-2014, 23:30   #6
Rzecznik Aasa
Witam,

Jako reprezentant na forum pozwolę sobie potwierdzić tę informację. Aby uzyskać pożyczkę w Aasa, należy mieć czystą historię w BIK oraz potwierdzone, stałe dochody.

Pozwalam sobie dołączyć do dyskusji, jako że wątek dedykowany jest naszej marce. Zachęcam zatem Państwa do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Moim zadaniem jest pomoc w ich rozwianiu.

Pozdrawiam,
Rzecznik Aasa
Rzecznik Aasa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-29-2014, 20:34   #7
fioletowa
Witam, jak wyglądają i jak długo trwają formalności związane z kredytem w Aasa? Zależy mi na czasie.
fioletowa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-2014, 23:35   #8
Rzecznik Aasa
Dobry wieczór,

Decyzję o przyznaniu pożyczki otrzyma Pani jeszcze tego samego dnia - telefonicznie lub mailowo. Z przebiegiem procedury może się Pani zapoznać na naszej stronie


. W przypadku wątpliwości - zapraszam. Chętnie pomogę.

Pozdrawiam,
Rzecznik marki Aasa
Rzecznik Aasa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-20-2015, 11:35   #9
kontrahentka
 
Ooo jak jest tu rzecznik, to od razu zapytam, bo mnie to zastanawia od jakiegoś czasu. Po jakim czasie od wzięcia jednej pożyczki mogę ubiegać się o następną ?
kontrahentka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-31-2015, 13:22   #10
Rzecznik Aasa
Witam,

Jeżeli nie ma zaległości w spłacie rat, o kolejną pożyczkę może się Pani ubiegać jeszcze w trakcie spłacania tej posiadanej. Służę pomocą w przypadku dalszych pytań.

Pozdrawiam,
Rzecznik marki Aasa
Rzecznik Aasa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie są chwilówki bez zaświadczeń , kto pożyczy kasę bez poręczeń na weksel , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu 4.53 na 5, liczba ocen: 17, liczba opinii: 14.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów o Bocian Pożyczki - gotówka w domu klienta Pismak 8 02-08-2021 18:01
Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon Pismak 38 02-02-2021 10:55
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45