KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW O BOCIAN POŻYCZKI - GOTÓWKA W DOMU KLIENTA

 
Ocena: Ocena wątku: 5 głosów, 2.40 średnia.
Linki sponsorowane


stare 08-01-2013, 13:43   #1
Pismak



Pożyczki Bocian to produkt finansowy oferowany przez EVEREST FINANSE Spółka z o.o. S.K.A. , która prowadzi działalność w zakresie udzielania pożyczek pieniężnych w domu Klienta.

Podstawowa oferta firmy to pożyczki przy minimum formalności do 2000 zł dla nowych Klientów oraz kolejne nawet do 6000 zł. Decyzja kredytowa wydawana jest w 48 godzin. Umowa pożyczki podpisywana jest w domu Klienta. Do dyspozycji są dogodne okresy spłat 18, 25, 35, 44, 52, 62 tygodnie.

Dostępne są do wyboru dwa pakiety :
Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Bocian?

PAKIET GOTÓWKA - pieniądze dostępne natychmiast po podpisaniu umowy a cotygodniowe raty odbierane osobiście przez przedstawiciela w umówionych terminach.

PAKIET PRZELEW - pieniądze przelewane na rachunek bankowy a cotygodniowe raty spłacane przelewem lub przekazem.


Jak skorzystać z oferty ? Należy skontaktować się z infolinią pod numerem : 801 301 222 lub wysłać SMS o treści: KONTAKT pod numer 7057
Maksymalnie po 48 h od zgłoszenia przedstawiciel skontaktuje się w celu umówienia spotkania.


Przykładowe wyliczenie :

Kwota pożyczki : 1000 zł
Okres spłaty : 18 tygodni
Rata tygodniowa : 85,99 zł
Koszt pożyczki : 227,76 zł
Opłata za obsługę domową : 320,06 zł
RRSO : 219,69
Kwota do spłaty : 1547,82 zł



Bocian Logo


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 03-29-2014, 12:12   #2
Maciek82
Powiem krótko i na temat. Droga firma, więc się nie opłaca. Podobnie jak w Providencie. Chyba, że ktoś nie ma innego wyjścia.
Maciek82 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-14-2014, 09:51   #3
Leokadia
Jak ktoś jest leniwy i chce dostawę do domu i może jeszcze "na poduszkach" to płaci za to i stąd się bierze wysoka cena takiej pozyczki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05-24-2014, 18:02   #4
njorth
co to za gowno wogole. przyszla konsultantka z oferta 500 zl, mimo ze na infolinii zaproponowali 2000. Ona wiedziala, ze moze dac max 500 zl i tyle w temacie. Najlepsze jest to, ze na koniec raczyla wspomniec o prowizji, o ktorej nie mowia na stronie. Chciala zabrac 160 zl, co dawalo 340 zl na reke i mowila ze dopiero za miesiac przyjdzie po rate. Co to za kpina
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-05-2014, 15:25   #5
Ramona Kraków
Właśnie zauważyłem reklamę w telewizji i chciałam zobaczyć jakie opinie panują o tej całej pożyczce Bocian i widzę tutaj zero zachwytu a nawet negatywne zdania... no cóż - szkoda
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11-09-2015, 09:57   #6
Ekleks
Szukam pożyczki 2000 zł na około rok czasu. Znalazłem na ich stronie informacje, że w sierpniu według jakiegoś rankingu byli najtańsi. Ponieważ niezbyt wierze takim zestawieniom, to postanowiłem to sprawdzić i wyszło mi zupełnie coś innego.

W kalkulatorze Bociana ustawiłem 2000 zł na 62 tygodnie i wyszła mi rata 73,54 co po przemnożeniu daje 4559 do oddania !!!!!

To samo ustawiłem w Providencie 2000 zł na 60 tygodni i rata wyszła 45,91 , czyli do oddania 2754 zł.

Czy ja robię coś źle z tymi obliczeniami, czy Bocian to megalichwa ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11-12-2015, 20:01   #7
Mls
Tego typu pożyczki własnie tyle kosztują, poszukaj czegoś w temacie pożyczek społecznościowych. Jeśli potrzebujesz więcej informacji służę pomocą.
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-10-2016, 09:40   #8
Karinka
jeszcze provident zawsze reklamował się, że przywożą pieniążki do domów klientów. Ja z bociana nigdy nie korzystałam, ale z providenta kiedyś i owszem. Wiadomo, że są to mega drogie pożyczki, ale jak się nie ma czasem innego wyjścia to po prostu trzeba...
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-08-2021, 18:01   #9
Marek_zgierz
Na ich stronie jest reklama, że spotkanie z doradcą może zaowocować wypłatą gotówki. Tylko nie bardzo widzę czy to spotkanie może być w domu klienta. Jest też ciekawostka jesli chodzi o pożyczki z złą historią kredytową w bik. Piszą, że każdy klient jest rozpatrywany indywidualnie, więc rozumiem, że złe wpisy w biku nie przekreślają szansy na wzięcie pożyczki w Bocian Pożyczki. Piszcie czy z nich korzystaliście i jakie Bocian Pożyczki na opinie nie tylko w internecie, ale ogólnie wśród prawdziwych klientów.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie szybko i tanio dostanę pożyczkę online , które firmy pozabankowe są bezpieczne , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o Bocian Pożyczki - gotówka w domu klienta 2.40 na 5, liczba ocen: 5, liczba opinii: 8.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Pożyczki bez wychodzenia z domu - happycredit, virrion, bocian, optima Karinka 11 02-18-2021 21:19
Szukaj chwilówki w domu klienta z obsługą i dowozem - bez sprawdzania baz bik Karinka 9 02-15-2021 18:38
Opinie o Provident - pożyczki do domu Pismak 9 02-08-2021 19:35
Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu Pismak 14 02-08-2021 19:08
Poszukuje szybkie chwilówki w domu klienta Wnuczek Babci 3 03-16-2015 21:34