KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon
 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 10-14-2014, 21:30   #11
hubert15



Rzeczywiście, Lendon w kulki nie leci, oddajesz tyle, ile pożyczyłeś. Fajna jest opcja przedłużenia, jak nie masz aktualnie jak spłacić
hubert15 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-25-2014, 21:16   #12
Matipati
ano ano też brałem pożyczkę w Lendon i obyło się bez problemów! no i co najważniejsze to pieniążki były na koncie bardzo szybko!
Matipati jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-18-2015, 16:44   #13
jordan
 
Wczoraj wziąłem pożyczke w lendon i jestem pozytywnie zaskoczony. Wszystko załatwione w troszke więcej niż godzine a do tego przejrzysta umowa bez kruczków.
jordan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-13-2015, 12:44   #14
pele
 
Pierwsza pożyczka do 600 złoty za darmo. Wszystkie formalności bardzo szybko załatwiłem przez internet. Zanim sie obejrzałem pieniądze miałem na koncie. Jestem w 100% zadowolony polecam
pele jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-24-2015, 12:17   #15
buck_76
no proszę, jakos umknal mi fakt, ze w Lendonie nowi klienci moga pozyczac juz 600 zl fajnie, pewnie wiecej osob sie skusi od razu bo w polaczeniu z promocja to naprawde bardzo dobra oferta
buck_76 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-28-2015, 13:33   #16
energy
Fakt, pieniądze na koncie są tak naprawdę w ciągu dwóch godzin. Poza tym, pierwsza pożyczka za darmo- dla mnie super opcja.
energy jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-12-2015, 11:07   #17
Mateusz87
Brałem w lendon 3 pożyczki i jestem zadowolony. Najlepsze jest rto ze kasa na koncie pojawia sie blyskawicznie. Polecam.
Mateusz87 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-13-2015, 16:15   #18
Bigos
Mnie przekonała internetowa weryfikacja i szybkość przelewu. Kase mniałem w ciagu godziny na koncie. Raty do wytrzymania i nie ma zadnych hakow. Polecam !
Bigos jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-15-2015, 09:24   #19
Grzechu_
Ostatnio wziolem u nich 3 razy pod rzad i nie bylo problemu. Wazne ze szybko kasa wplywa. I to bez wychodzenia z chaty.
Grzechu_ jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-24-2015, 20:45   #20
Aga653
Korzystałam z Waszych opinii na tym forum przed skorzystaniem z firmy Lendon. Teraz specjalnie się na nim zalogowałam, żeby Wam podziękować Wszystko było ok. Ciesze sie, że są takie fora, bo miałam wielkie obawy i widać nieuzasadnione
Aga653 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, gdzie znajdę chwilówki na sam dowód, wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon 3.50 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 37.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 4 12-05-2015 21:44
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 11 10-28-2015 23:38
Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu Pismak 13 02-22-2015 21:29
Szybka pożyczka gotówkowa coraz droższa A.G. 2 07-03-2014 11:57