KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon
 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 06-25-2015, 21:38   #21
Mls



Wszystko fajnie do momentu przyjścia terminu spłaty, potem już tylko dalsze pożyczanie i kłopot gotowy... bardzo niebezpieczne jest to zachecanie do pożyczania kwoty bez żadnych kosztów na poczatku, nikt o tym nie mowi ale pewnie z 80% osób przedłuża termin zamiast spłacić pożyczkę na czas...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-09-2015, 13:30   #22
Karol84
Wziąłem ostatnio 1000 w Lendon i jestem zadowolony bo bylo mega szybko. Dwie godziny i mialem pieniadze na koncie. w dodatku nie ruszajac sie z chaty. Wszystko by net
Karol84 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-20-2015, 11:32   #23
Karol84
To jasne jak slońce . Dlatego Lendon informuje przejrzysto. Co do "dalszego pożyczania" to nikt nikogo nie wpedza w tarapaty. Raczej klienci sami to sobie robia. A skad wiem ? Bo sam tak robiłem
Karol84 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-23-2015, 14:30   #24
omnibus
Z Lendona korzystałem już kilka razy, chyba cztery, no i bezproblemowo. Z każdą kolejną pożyczką mogłem sobie brać coraz więcej kredytu, w dodatku za każdym razem miałem bardzo miłą obsługę.
omnibus jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-23-2015, 14:38   #25
Ekspert
Zastanawiam się co was ciągnie do tego Lendona. Przecież są dużo tańsze chwilówki. Co takiego wam daje Lendon, że lubicie przepłacać ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08-13-2015, 16:40   #26
Karol84
Cytat:
Napisał Ekspert Zobacz post
Zastanawiam się co was ciągnie do tego Lendona. Przecież są dużo tańsze chwilówki. Co takiego wam daje Lendon, że lubicie przepłacać ?
Wiesz co bralem juz w dwoch innych firmach i tam dopiero cyrki sa. W lendon nie zauwazylem zadnych ukrytych oplat ani innych chwytow.
Karol84 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-16-2015, 08:08   #27
Karol84
Cytat:
Napisał omnibus Zobacz post
Z Lendona korzystałem już kilka razy, chyba cztery, no i bezproblemowo. Z każdą kolejną pożyczką mogłem sobie brać coraz więcej kredytu, w dodatku za każdym razem miałem bardzo miłą obsługę.
Bo to jest naprawdę dobra firma. Też zauważyłem bardzo miłą obslugę Do tego ta szybkość i wygoda
Karol84 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-19-2015, 22:23   #28
Pietrek86
Też dobrze wspominam Lendona, a szczególnie majową promocję, nie wierzę w żadne telewizyjne reklamy, a o Lendonie naczytałem się sporo dobrego i się sprawdziło. Plus Pani Asia, która mnie obsługiwała miała tak niesamowicie zmysłowy głos, że mmm.
Pietrek86 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-23-2015, 22:34   #29
Mls
Jest wiele lepszych firm, korzystałem z oferty lendona nie polecam. Teraz za zero oferują bo już zarobili na innych...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-29-2015, 19:06   #30
czerwonasukienka
a mi lendon odpowiada, firma porządna, nie spotkałam się z jakimiś problemami z ich strony, co chyba najwazniejsze. a nie wiem co w innych miejscach z pożyczkami, jakieś niesamowite warunki?
czerwonasukienka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, gdzie znajdę chwilówki na sam dowód, wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon 3.50 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 37.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 4 12-05-2015 22:44
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 11 10-29-2015 00:38
Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu Pismak 13 02-22-2015 22:29
Szybka pożyczka gotówkowa coraz droższa A.G. 2 07-03-2014 12:57