KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon
 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 10-20-2015, 18:16   #31
Kasiasty



Lendon jest dobry, ale tylko za pierwszym razem jak jest darmowy. Później już jest drogi jak skurczybyk. Porównajcie sobie np koszt pożyczki 500 zł na 30 dni w Lendon i Vivus.
W Lendon trzeba zapłacić 151 zł kosztów, a w Vivus 70 zł.

I jak się teraz pytam tych zachwalających : lubicie przepłacać ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-27-2015, 17:06   #32
Przyjemniaczek
Plus Lendona jest taki, że bardzo dokładnie pilnują terminów i przypominają mailowo i przez sms o zbliżającym się terminie spłaty pożyczki.
Przyjemniaczek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-29-2015, 00:40   #33
Mls
To dlatego, że po dwóch dniach doliczają bardzo duże koszty... nie polecam tej firmy spotkałem się z nimi w sądzie.
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-29-2015, 20:39   #34
AnnaJo
no jak się pożyczyło to trzeba płacić w terminie, ja tam wszystkie warunki i ewentualne kary za nieprzestrzeganie warunków znałam, poza tym lendon wszystko ma na stronie. Pożyczałam raz,, trafiłam na promocję jeszcze więc w ogóle fajnie, a kasę dostałam chyba po godzinie. Dla mnie są ok, nie mam na co narzekać
AnnaJo jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-05-2015, 18:21   #35
Mls
Podejrzane jest to zachwalanie tak drogich rozwiązań finansowych... rozumiem, że tylko ja nie dotrzymałem terminu a wszyscy pozostali terminowo wpłacają prolongaty...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-26-2017, 23:45   #36
Supka
no ja też jestem zadowolona z Lendona, głownie dlatego że wszystko można online załatwić no i bardzo dogodny termin spłaty
Supka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-19-2017, 17:04   #37
Mine
Korzystałam i bardzo polecam . wysyłają wiadomości orzypominające o spłacie pozyczki wiec nie ma możliwości by gdzies zapomnieć o spłacie czy coś . jak dla mnie pozyczka w tej firmie jest na pewno bezpieczna
Mine jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-17-2018, 17:20   #38
Osmak
no ja mam o Lendonie jak najlepsze zdanie! firma jest konkretna, rzetelna i jedną z lepszych ofert na rynku! myślę ze warto brać u nich pożyczki!
Osmak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, gdzie znajdę chwilówki na sam dowód, wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon 3.50 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 37.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 4 12-05-2015 22:44
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 11 10-29-2015 00:38
Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu Pismak 13 02-22-2015 22:29
Szybka pożyczka gotówkowa coraz droższa A.G. 2 07-03-2014 12:57