KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

SZYBKA POŻYCZKA GOTÓWKOWA - OPINIE KLIENTÓW O LENDON

 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 09-23-2013, 16:32   #1
Pismak



Od pewnego czasu na polskim rynku pożyczkowym pojawiła się firma Lendon.pl Sp. z o.o. (KRS 0000453034, NIP 52 52 54 89 58). Przedsiębiorstwo działa w oparciu o przepisy polskiego prawa określone w Kodeksie cywilnym oraz Ustawie o kredycie konsumenckim. Spółka udziela pożyczek gotówkowych na krótkie okresy czasu od 1 do 30 dni. Kwoty jakie można otrzymać są od 100 zł do 2000 zł. Wszelkie formalności związane z chwilówką załatwia się przez internet.

Darmowa Chwilówka - LogoJak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Lendon?
Kto może się ubiegać o chwilówki w LendON.pl?

Pożyczkę może otrzymać każdy, kto :

- jest rezydentem Polski (obywatelem lub osobą nieposiadającą obywatelstwa, która mieszka w Polsce i posiada numer PESEL);
- ukończył 24 lata i ma nie więcej 65 lat
- posiada osobisty rachunek w jednym z polskich banków
- jest użytkownikiem telefonii komórkowej.


Jak pożyczyć ?

Po wejściu na stronę internetową LENDON.PL należy wybrać kwotę pożyczki oraz liczbę dni do spłaty oraz zatwierdzić przyciskiem : "Weź pożyczkę". Następnie należy dokładnie wypełnić prostą ankietę rejestracyjną oraz w ten sposób złożyć wniosek o pożyczkę. W kolejnym kroku trzeba przelać w celach weryfikacyjnych 1 grosz na jeden z podanych rachunków bankowych.
Po otrzymaniu tej wpłaty firma Lendon skontaktuje się i po zatwierdzeniu udzielona pożyczka znajdzie się na rachunku bankowym.


Firma oczywiście zabezpiecza się sprawdzając podstawowe bazy dłużników - m.in. ERIF i KRD.


Jak wygląda przykładowa pożyczka ? Ile trzeba zapłacić kostów ?

Pożyczka: 500.00 zł
Okres spłaty: 30 dni
Do spłaty: 626.00 zł
Koszt: 126.00 zł

Dla powyższej pożyczki RRSO wynisi 1440%

LendON Logo

Dane adresowe :

Lendon.pl Sp. z o.o.
ul. Belgijska 11 lok. 7, 02-511 Warszawa
tel.22-100-6-444
info@lendon.pl


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 10-03-2013, 11:50   #2
Masz pożyczke
Ale oczywiście nie każdy otrzymuje taka pozyczke.
I co najważniejsze przed pdjeciem każdej takiej inicjatywy zaciagniecia pozyczki,kredytu...należy się dobrze zastanowić gdyż można wpaść w petle kredytowa.
Masz pożyczke jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-12-2013, 12:04   #3
Bartoszek6g
Ja zlozylem wniosek u Pani Manskiej na pozyczke i teraz czekam az mnie zweryfikują.A ze jestem w bik od dawna to nie wiem czy taka pozyczke dostane ale nie zaszkodzi sprobowac.
Bartoszek6g jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-06-2014, 19:58   #4
Grochu
Wydaje mi się już korzystniejsze oprecntowanie mają w xxxxx, a teraz już pierwsza pożyczka jest na 0 % czyli oddajesz tyle ile pożyczasz
Grochu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-24-2014, 18:05   #5
njorth
Dzwonia, pytaja o zatrudnienie. Prog to minimum 24 lata, podobnie jak na Wonga po splacie pozyczki, w profilu masz maksymalna kwote jaka mozesz pozyczyc i pozyczka zostaje udzielona
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-06-2014, 10:42   #6
buck_76
ja korzystałem z Lendon i jestem zadowolony. fakt, musisz być zatrudniony i nie możesz mieć historii w BIK, ale pożyczkę dostajesz praktycznie od ręki. do tego gdy zbliża się termin spłaty (30dni), dostajesz sms z przypomnieniem. najpierw możesz wziąć 500 zł, druga pożyczka już na 800 i tak się stopniowo zwiększa.
buck_76 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2014, 12:06   #7
xmichail
Korzystałem już kilkukrotnie, potwierdzam dobre warunki. I z czasem można wziąć nawet więcej pieniędzy - polecam
xmichail jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-03-2014, 14:17   #8
Dominika12
Czy ufacie chwilówkom? I to jeszcze internetowym? I w dodatku firma nowa na rynku polskim. Nie Brzmi zbyt zachęcająco... Poczytajcie sobie trochę o kredytach i pułapkach kredytowych , ja z niej korzystałam zanim wzięłam kredyt i może dlatego się w nic nie wpakowałam. Radze poważnie się zastanowić przed wzięciem chwilówki bo jak wpadniemy w jakąś pułapkę to może nas to nie zniszczy ale na pewno dostaniemy porządnego kopa w tyłek.
Dominika12 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-25-2014, 17:09   #9
Przyjemniaczek
Wszystko na to wskazuje, że Lendon dołączył do grona firm oferujących chwilówki bez odsetek !

Przed chwilą sprawdziłem ich stronę i faktycznie pierwsza pożyczka do 500 zł na 30 dni jest za darmo. Tym samym dołączamy tę ofertę do naszego spisu darmowych chwilówek.
Przyjemniaczek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-09-2014, 14:41   #10
moj_styl
Lendon ma naprawdę spoko ofertę dla osób, które potrzebują niewielkiej koty na szybko. Potem można wziać już trochę więcej. No i super jest ta pierwsza pożyczka za darmo.
moj_styl jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, gdzie znajdę chwilówki na sam dowód, wszystko o darmowych chwilówkach, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Szybka pożyczka gotówkowa - Opinie klientów o Lendon 3.50 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 37.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 4 12-05-2015 22:44
Opinie klientów o NETCREDIT.PL - pożycz gotówkę przez sms od 20 lat Pismak 11 10-29-2015 00:38
Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu Pismak 13 02-22-2015 22:29
Szybka pożyczka gotówkowa coraz droższa A.G. 2 07-03-2014 12:57