KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW O FILARUM - NOWA CHWILÓWKA ZA DARMO OD 20 LAT

 
Ocena: Ocena wątku: 4 głosów, 4.00 średnia.
Linki sponsorowane


stare 12-04-2013, 21:41   #1
Pismak



Kilka dni temu premierę na polskim rynku chwilówek miała kolejna, nowa marka : FILARUM.

Tym razem to znana firma Rapid Finance sp. z.o.o. obsługująca serwis SohoCredit postanowiła rozszerzyć zakres swojej działalności.
Czym charakteryzuje się chwilówka Filarum ?
Maksymalna kwota jaką można tam pożyczyć to 2500 zł. Okres kredytowania także jest dość spory bo nawet 30 dni. Niestety pierwsza pożyczka udzielana jest tylko na 500 zł. Jak wszędzie można korzystać możliwości przedłużania czasu na spłatę zadłużenia.

Darmowa Chwilówka - LogoKto może pożyczyć pieniądze ?
Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Filarum?
Tutaj nie ma jakiś szczególnych warunków. Trzeba być obywatelem Polski lub posiadać stałe miejsce zamieszkania w Polsce. Wiek pożyczkobiorcy od 21 do 70 lat. Oczywiście pożyczki nie dostanie bezrobotny.

Jak wspomniano wyżej za pierwszym razem można pożyczyć sumę od 100 zł do 500 zł.
Następną pożyczkę możesz uzyskać w kwocie do 1000 zł. Trzecią - do 1500 zł, czwartą - do 2000 zł

Podczas pierwszej rejestracji pobierana jest opłata weryfikacyjna 1 zł.

Na stronach Filarum.pl podany jest reprezentatywny przykład:

Przy pożyczce w kwocie 500 zł i okresie trwania umowy pożyczki - 30 dni, RRSO
wynosi 1 936,31%. Całkowita kwota do zwrotu to 640,54 zł (stan na dzień 10.10.2013). Na pewno warto porównać tę ofertę z innymi chwilówkami.

Dane adresowe :

Rapid Finance Polska Spółka z o.o.
Warszawa, ul. Świętokrzyskiej 30/63
telefon 48 222 668 302
FILARUM Logo


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 01-22-2014, 13:07   #2
Obserwatorka
Mnie bardzo ciekawi jaka jest różnica między Filarum a Sohocredit. Oczywiście jedną różnicę sam wyłapałem - dużo wyższa cena jest nowej chwilówki. Czy może jest jakaś chociaż jedna zaleta ?
Dlaczego ta sama firma wypuszcza na rynek nową, dużo droższą i gorszą pożyczkę ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01-23-2014, 10:24   #3
Kasia73
Dlaczego nie? Nie jest to pierwsza firma, która oferuje pożyczki pozabankowe pod dwiema różnymi nazwami. W jednym i drugim przypadku znajdą się osoby, które z nich skorzystają. Pewne niuanse w umowie, większy procent w rynku, baza osób, które skorzystały lub ubiegały się o pożyczkę to ważne dla firmy. Poza tym polityka firmy wyznacza strategię działania i kierunek rozwoju, które nie są często publikowane.
Kasia73 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-16-2014, 11:38   #4
Moher
Ich najnowsze reklamy telewizyjne pokazują, że zaczęli oferowac także darmowe chwilówki i za pierwszym razem można dostać 500 zł bez żadnych kosztów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06-28-2014, 21:06   #5
Handlarz
Pożyczka droga jak cholera - to jakaś paranoja ile oni sobie żądają kosztów i opłat. Aż dziwne, że ktoś z tego korzysta jak ma masę tańszej konkurencji !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-10-2015, 12:51   #6
Uważny
Wygląda na to, że nie jesteście na bieżąco z tematami jakie poruszacie na forum. Okazuje się, że oferty firm się zmieniają i warto by było nieraz zaktualizować dane. Przykładowo teraz w Filarum można pożyczyć za pierwszym razem za darmo 1000 zł a nie tylko 500 jak napisaliście w pierwszym poście.
Ponadto zmianie uległa także maksymalna kwota jaką tam można dostać - teraz jest 3000 zł.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10-16-2016, 16:50   #7
Krakowianki
Mogę tylko potwierdzić, że bez problemu dostałam pożyczkę 1000 zł na Filarum na 30 dni. Spłaciłam tyle ile pożyczyłam. Dla poszukiwaczy darmowych chwilówek idealna propozycja.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-08-2021, 16:23   #8
Marek_zgierz
Czytałem opinie o Filarum, ale czy to jeszcze aktualne? Wchodze na ich stronę i nie ma tam żadnego suwaka, nie ma przycisku złóż wniosek tylko jest logowanie do strony. Piszcie czy filarum.pl udziela jeszcze chwilówki za darmo, bo raczej nie jest to już jakaś nowa chwilówka
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
bezpieczne pożyczki dla bezrobotnych online , czy istnieją darmowe pożyczki bez bik , gdzie są chwilówki bez zaświadczeń , gdzie znajdę chwilówki na sam dowód , wszystko o darmowych chwilówkach , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów o FILARUM - nowa chwilówka za darmo od 20 lat 4.00 na 5, liczba ocen: 4, liczba opinii: 7.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Nieznana chwilówka : Łatwy Kredyt - opinie klientów Pismak 7 02-16-2021 12:57
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów PROMETEUSZ KREDYTY - chwilówka na konto bez bik Pismak 10 02-09-2021 13:45
Nowa chwilówka - FILARUM.PL - OPINIE Ciekawa_Krakowianka 8 03-25-2016 14:02
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45