KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

OPINIE KLIENTÓW PANDAMONEY - NOWE CHWILÓWKI PANDA

 
Ocena: Ocena wątku: 3 głosów, 2.33 średnia.
Linki sponsorowane


stare 01-24-2014, 21:13   #1
Pismak



Pandamoney.pl to nowa chwilówka jaka działa w Polsce od sierpnia 2013 roku. Jak w wielu przypadkach ostatnio nie jest to kolejna nowa firma. Właścicielem marki Pandamoney jest niemiecka grupa Kreditech a dokładnie to firma Kredito24 Polska Sp. z o.o.
Pożyczkę Pandamoney wyróżnia spośród konkurentów stosunkowo wysoka maksymalna kwota jaką można otrzymać - czyli 1800 zł. Taką sumę można pożyczyć nawet na 30 dni. Oczywiście istnieje możliwość odpłatnego wydłużania terminu spłaty o 7 , 15 lub 30 dni.

Podstawowe wymogi do otrzymania chwilówki to posiadanie :
Jak wziąć pożyczkę chwilówkę przez internet w Pandamoney?

- telefonu komórkowego
- dowodu osobistego
- własnego konta bankowego
- w niektórych przypadkach może być potrzebne zaświadczenie o zarobkach


Procedura wnioskowania o chwilówkę przebiega w internecie. Należy wypełnić formularze z podstawowymi danymi. Już na samym początku, po wprowadzeniu danych osobowych, maila i ustanowieniu hasła, weryfikowany jest numer telefonu komórkowego przez wysłanie sms-a. W kolejnych krokach należy podać dane adresowe, informacje o zatrudnieniu, numer konta bankowego. Dodatkowym plusem przy rozpatrywaniu wniosku może być przynależność do sieci społecznościowych.

Przykładowe wyliczenie pożyczki :

kwota chwilówki : 1000 zł
czas : 30 dni
do spłaty : 1100 zł
RRSO: 219%


Kontakt z Pandamoney możliwy jest drogą mailową: info@pandamoney.pl lub telefoniczną: 22 307 23 58

Pandamoney Logo


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-12-2014, 22:44   #2
Wybrykant
Ja w Pandamoney wziąłem ostatnio pieniądze i oferta się wydawała się dobra. Na pewno lepsza niż w Providencie.
Czytałem też że na [..] są jakieś nowe pożyczki - korzystał ktoś może?
Wybrykant jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-15-2014, 01:19   #3
magdula
Przecież ten [...] nie jest aktywny. Nie wiadomo czy strona zadziała, czy już jest zbiórka danych i po 5 zł od biedoty
magdula jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-24-2014, 16:58   #4
njorth
Nie znam osoby, ktora dostala zarowno tutaj, Kredito, Zaimo pozyczke. Nie wiem czego oni wymagaja i na jakiej podstawie udzielaja pozyczek, ale to ich wlasny biznes, wiec robia co chca.
njorth jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-07-2015, 10:56   #5
zet
Pandamoney korzysta z systemu stworzonego przez Kreditech czyli niemieckiej grupy kapitałowej zajmującej się udzielaniem chwilówek. Ten system nazywa się KontoConnect i dzięki niemu parabank może sprawdzić nasze dane osobowe na podstawie naszego konta bankowego.
zet jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-13-2015, 19:58   #6
Sambor
Jestem po analizie wszystkich opisanych na tym forum chwilówek i wychodzi na to, że Pandamoney należy bezapelacyjnie do najtańszych. Może nie oferują promocji bez odsetek, ale są tańsi nawet od Vivus.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12-18-2015, 20:19   #7
Mls
A sprawdzał pan koszty w wonga.com ? w pandzie nigdy nie dostałem pożyczki, nawet sie nie tłumaczyli dlaczego...
Mls jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie dostanę bezpieczne chwilówki na sms, gdzie dostać chwilówki bez przelewu 1 grosz, gdzie są chwilówki bez zaświadczeń, gdzie znajdę chwilówki na sam dowód, wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Opinie klientów Pandamoney - nowe chwilówki Panda 2.33 na 5, liczba ocen: 3, liczba opinii: 6.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o VIVUS.pl - duża zagraniczna firma pozabankowa Pismak 30 10-10-2016 09:52
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 19 10-10-2016 09:27
Opinie klientów EKSPRESKASA.pl - pieniądze bez ukrytych opłat Pismak 9 10-05-2016 08:09
Opinie klientów SMS365.PL - chwilówki dla zadłużonych i bezrobotnych na sms Pismak 12 08-05-2015 07:34
Opinie klientów OK MONEY - chwilówki przez internet bez bik? Pismak 6 07-03-2014 07:27