KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > Chwilówki

NIEZNANA CHWILÓWKA : ŁATWY KREDYT - OPINIE KLIENTÓW

 
Ocena: Ocena wątku: 3 głosów, 3.00 średnia.
Linki sponsorowane


stare 01-14-2015, 14:25   #1
Pismak



Całkiem niepostrzeżenie pojawiła się na rynku nowa chwilówka, której marka brzmi : Łatwy Kredyt. Adres internetowy : https://www.latwykredyt.pl/
Właścicielem marki jest firma : PolCredit Sp. z o.o. ul. Irysowa 26A, 02-660 Warszawa
Darmowa Chwilówka - Logo
Oferta pożyczek raczej nie wyróżnia się niczym szczególnym i nie odstaje od obecnych standardów. Tym co może wielu zainteresować jest fakt, że przy pierwszej chwilówce do 1000 zł nie są pobierane opłaty. Zatem przybyła kolejna propozycja dla poszukiwaczy darmowych chwilówek.

Uwagę też zwracają pewne elementy jakie widać podczas rejestracji :

- należy posiadać zatrudnienie (być emerytem, rencistą,bądź prowadzić firmę). Nie jest to zatem chwilówka dla osób bez dochodów.
- należy wyrazić zgodę na weryfikację w BIG, KRD oraz BIK. Czyli osoby zadłużone z wpisami w bazach nie mają czego tam szukać.
- wiek od 20 do 65 lat

Sama rejestracja jak i wzięcie chwilówki przebiega praktycznie identycznie jak wszędzie. Wypełnia się formularz rejestracyjny. Jak zawsze potwierdza się swoją tożsamość wysyłając 1 grosz ze swojego osobistego rachunku bankowego.
Przy pozytywnej weryfikacji można się spodziewać pieniędzy na koncie po 15 minutach. Dotyczy to osób posiadających konta w bankach : BZ WBK , PKO Bank Polski ,Millennium Bank ,Bank PEKAO , Alior ,Bank,Getin Bank, BNP Paribas Bank ,Bank Pocztowy,mBank, Bank BP

Tak jak wspomniałem, pierwsza chwilówka jest za darmo na 30 dni. Jesli ktoś nie będzie mógł jej spłacić w terminie może korzystać z płatnych przedłużeń :

- 7 dni 100.00 zł
- 14 dni 170.00 zł
- 30 dni 280.00 zł

W przypadku kolejnej pożyczki na przykładowo 1000 zł na 30 dni trzeba będzie zapłacić 220 zł kosztów. Według informacji podanych na stronie firmy RRSO w tym przypadku wynosi 1023% - czyli jak wszędzie niemało!

TU MOŻNA WYPEŁNIĆ WNIOSEK O CHWILÓWKE

Ciekawostką może być też maksymalna kwota jaką można od nich pożyczyć : 3000 zł.
Łatwy Kredyt Logo


Pismak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 01-14-2015, 14:46   #2
Hrabia
No proszę - lista z chwilówkami bez odsetek rośnie i to nie byle jak! Jak ktoś będzie chciał zaszaleć to biorąc naraz w kilku firmach darmowe pożyczki, zbierze niezłą sumkę !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-17-2015, 10:22   #3
Karinka
Hrabia, ale takich ludzi to już chyba w Polsce nie ma ja mam czasem wrażenie jak czytam forum, że 3/4 narodu juz siedzi w bikach i krd po same uszy. Ciekawe czy ten rynek chwilówek się przesyci i kiedy zaczną się parabanki zwijać bo nie będzie juz komu pozyczac pieniędzy.
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-23-2015, 12:28   #4
Pozyczkobiorca87
korzystałem z pomocy finansowej z wielu firm pozyczkowych. szczególną uwagę zwracam na firmę łatwy kredyt. Są oni naprawdę rzetelną firmą. aplikowałem u nich już trzy razy. wszytsko odbyło się bez żadnych problemów. ja mogę szczerze ich polecić!
Pozyczkobiorca87 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-28-2015, 22:16   #5
Samsonik
Próbował ktoś brać tę chwilówkę w weekend a szczególnie w niedzielę ? Wiele osób poszukuje tu darmowych chwilówek które właśnie można dostać w wolne dni. Sam nieraz potrebuję kilku stówek na szybko.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-05-2015, 13:05   #6
Ramirez
Ja próbowałem - wczoraj około godziny 15 wypełniłem wniosek i wysłałem przelew weryfikacyjny i do tej pory nic. Zastanawiam się tylko czy to nie wina mojego banku i to on nie wysłał natychmiastowego przelewu tylko pójdzie to w poniedziałek....a szkoda
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12-17-2015, 15:02   #7
Samsonik
Obawiam się, że to tylko chwyt reklamowy te chwilówki w weekendy. Teoretycznie jest taka możliwość, jednak praktycznie z różnych względów jest to raczej nierealne.
Szukam kogoś kto ma inne zdanie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-16-2021, 12:57   #8
Marek_zgierz
No taka rzekłbym nawet konkretna chwilówka lub jako kto woli pożyczka pozabankowa przez internet. Piszą na stronie, że bez dodatkowych zaświadczeń można u nich wnioskować o pożyczkę nawet w kwocie 60 tys. zł na 5 lat. Przy takiej konfiguracji pożyczki nasza rata wyniesie 1460 zł, a wszystkie koszty przez 60 miesięcy razem wyniosą 27600 zł. Jak na pożyczkę pozabankową nie wygląda to makabrycznie bo rrso tylko lub aż 17.26%.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
wszystko o darmowych chwilówkach , wykaz sprawdzonych i polecanych chwilówek


Nieznana chwilówka : Łatwy Kredyt - opinie klientów 3.00 na 5, liczba ocen: 3, liczba opinii: 7.
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie klientów o BIGCREDIT - darmowa chwilówka Pismak 4 02-15-2021 18:44
Opinie klientów PROMETEUSZ KREDYTY - chwilówka na konto bez bik Pismak 10 02-09-2021 13:45
Opinie klientów AASA - szybka chwilówka bez wychodzenia z domu Pismak 14 02-08-2021 19:08
Opinie klientów o FILARUM - nowa chwilówka za darmo od 20 lat Pismak 7 02-08-2021 16:23
Opinie klientów o Ofin.pl - Chwilówka na bieżące rachunki Pismak 5 03-07-2015 17:45