KREDYCIAK-Opinie, forum

  Kredyciak.pl > Kredyty i pożyczki > kredyty samochodowe

Kredyt samochodowy Getin Bank - opinie klientów, czy warto brać?
 
Ocena: Ocena wątku: 8 głosów, 3.63 średnia.
Linki sponsorowane


stare 09-07-2012, 20:21   #21
AleKredyt



Kredyt samochodowy? To tylko



Procedura uproszczona bez zaświadczeń o dochodach i niezaleganiach w ZUS i US. Masz pytanie? Dzwoń 501 128 139
AleKredyt jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-28-2013, 20:13   #22
Karinka
Mogę tylko kolejny raz potwierdzić, że jestem zadowolona cały czas z tego banku i wzięłam tam kredyt na zakup samochodu i następnym razem nie wyobrażam sobie gdzie indziej kredytować zakupu samochodu niż w Getinie.
Karinka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-18-2013, 13:43   #23
Krzyś z Warszawy
Karinka, czy musiałaś przedstawiać tam zaświadczenia o zarobkach, z urzędu skarbowego i ZUS ? Muszę pilnie kupić samochód i szukam dobrego kredytu co nie wymaga takich papierków.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-12-2014, 14:56   #24
Marca
Nadal warto wziąć kredyt samochodowy w Getin Banku, najniższe oprocentowanie, obecnie zerowa prowizja i obsługa w porządku. Dobre warunki zarówno na nowe jak i używane samochody.
Marca jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-17-2014, 08:17   #25
Paraprofesor
To co najlepsze w Getin Banku w kredycie samochodowym to opcja na oświadczenia. Nie potrzeba żadnych zaświadczeń z ZUS, czy US. Kredyt dostałem bardzo szybko - jeszcze tego samego dnia co wnioskowałem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07-23-2015, 09:43   #26
Astronauta
Właśnie minęły 3 lata od czasu jak wziąłem kredyt. Najpierw współpraca nie podobała mi się - zawalali mnie jakimiś ponagleniami. Później było dobrze. Teraz właśnie spłaciłem ostatnią ratę i zobaczymy jeszcze kiedy zdejmą zabezpieczenie z dowodu rejestracyjnego.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08-22-2016, 21:32   #27
Leoś
Aktualnie poszukuje kredytu samochodowego na oświadczenie. Prowadzę działalność gospodarczą i nieraz nie zdążę z ZUSem, dlatego zaświadczenia o niezaleganiu nie dostanę raczej. Kto obecnie ma taką ofertę ? Jaki bank ?
Potrzebuję kupić używany 5-letni samochód od znajomego. Czy będę musiał "przeciągnąć" to przez komis, żeby uzyskać kredyt ?
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
co dobrego oferuje klientom getin bank , gdzie jest najtańszy kredyt samochodowy , gdzie są chwilówki bez zaświadczeń , który bank ma dobry kredyt bez prowizji


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Znajdź pewne chwilówki bez BIK i KRD - opinie klientów BANK-ON Pismak 20 02-08-2021 13:51
Najlepszy kredyt samochodowy - który bank warto wybrać zet 35 02-04-2021 17:43
Czy warto brać chwilówki ? Manna z nieba 10 02-25-2016 17:45
Najtańszy kredyt samochodowy - czy opłaca się brać SKODĘ na raty zet 6 02-23-2015 11:05
Kredyt samochodowy - co warto wiedzieć? profi 1 01-30-2015 12:44