KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

Gdzie najszybszy kredyt bez BIK
 
Ocena: Ocena wątku: 3 głosów, 3.00 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-18-2015, 15:29   #21
Kaczozord



Zamiast zaciągać pożyczkę by spłacić drugą pożyczkę (przy okazji, pogłębiając pętlę kredytową) zgłoś się do jakiejś kancelarii by napisali ci wniosek na rozłożenie rat na dłuższy okres.
Kaczozord jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-18-2015, 16:08   #22
petter
Sam miałem taki problem. Miałem parę chwilówek, które na nieszczęście przedłużałem co wpychało mnie dalej w jeszcze większą pętle kredytową. Przestałem płacić regularnie raty aż wreszcie bank nasłał na mnie komornika i byłem w miejscu gdzie plecy kończą swoja szlachetną nazwę.
Szukałem szybkiej i względnie taniej kancelarii bądź prawnika, który pomógł by mi przekonać bank że mam jak najbardziej zamiar spłacać ale nie jestem w ówczesnym stanie finansowym - nie tak wysokiej raty.
Muszę przyznać że tylko dzięki wnioskowi z kancelarii udało mi zacząć jakikolwiek dialog z bankiem i komornikiem.
petter jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-18-2015, 16:41   #23
Janusz porada
A mogę wiedzieć o jaką kancelarię chodzi ?
Miałem też problem w kilku bankach, koniec końców miałem restrukturyzacje długu. Obecnie już wychodze na prostą.
Janusz porada jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-19-2015, 12:46   #24
Kaczozord
Wejdź na stronę lexperto, praktycznie od razu napisze do ciebie ich konsultant i zajmie się twoją sprawą.
Kaczozord jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-26-2015, 20:12   #25
Ada11
Możesz mi pomóc w znalezieniu wyjścia z zadłużenia? Chciałabym spłacić zaległości i zostać przy jednej racie. Nikt nie chce ze mną współpracować a ja się już pomału załamuje. Jedną ratę dam radę ale trzy to gwóżdz do trumny. Wiem że to moja wina ale dostałam popalić od losu i są to tego skutki. Pomożcie
Ada11 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-20-2015, 11:52   #26
robertz
Na takie sprawy najlepszym wyjściem będzie pożyczka w Profi Credit. Ja jestem ich klientem i nie ma się do czego przyczepić. Profesjonalniść u nich to podstawa. Ja nie dzwoniłem, tylko od razu pojechałem do mojego oddziału, wszystko mi jasno wytłumaczyli no i wybawili mnie z kłopotu.
robertz jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-20-2015, 12:16   #27
daisy1114
Jeżeli boisz się tzw. 'naciągaczy' sprbój kredytu bez bik na stronie , bardzo dobra firma, ciesząca się dobrymi opiniami. Można z ich strony liczyć na cenne wsparcie, wyjaśnią wszystko krok po kroku, bez żadnych ukrytych niespodzianek.
daisy1114 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-20-2015, 15:09   #28
MagdalenaZ
Każdy ma czasem gorszy okres i zaciąga się tych kredytów mnóstwo, a później trzeba to spłacać. Wiem bo to samo miałam jakieś 3 miesiące temu, ale mi pomogła rodzina. Dobre są też szybkie pożyczki od ręki bo zawsze ratują. Ja np. zawsze brałam parę groszy w Kredyciak i tak udawało mi się przetrwać.
MagdalenaZ jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-2015, 17:37   #29
Asiaa
No mnie ostatnimi czasy niestety życie też zmusiło, żeby wesprzeć się chwilówkami. Rozejrzałam się trochę i postanowiłam korzystać tylko z tych darmowych i już naprawdę w ostateczności. Dodatkowo warto też zwrócić uwagę na bazy, dobrze by nie sprawdzali BIKu to nie nabrudzimy sobie w papierach. Ostatnio miałam przyjemność (serio!) wziąć pożyczkę w Ofin.pl
Oczywiście nie brałam nawyższej kwoty, bo tego bym nie spłaciła, ale cała procedura poszła bardzo szybko i sprawnie.
Asiaa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-07-2015, 12:36   #30
jarek43
Podłączam się pod temat, jest jakiś zbiór wszystkich tych firm wraz z podanym oprocentowaniem, tak aby można było coś najtańszego dobrać ?
jarek43 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
co to jest bik i co się tam wpisuje, gdzie wezmę pożyczkę ze złym bikiem, kredyt dla osób w bik i krd


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Gdzie szybko dostanę kredyt hipoteczny? Ma.Sza 12 07-09-2015 12:26
Play oferuje najszybszy Internet bezprzewodowy A.G. 9 07-14-2014 22:31
gdzie może otrzymać kredyt lub pożyczkę osoba z BIK tomek20 2 06-01-2014 16:53
Gdzie najlepiej wziąć kredyt hipoteczny w euro? zet 10 03-03-2014 12:54
Gdzie warto zaciągnąć kredyt gotówkowy? M.W. 2 08-13-2012 20:03