Opinie, forum

Opinie, forum (https://www.kredyciak.pl/)
-   Opinie o firmach pożyczkowych (https://www.kredyciak.pl/opinie-o-firmach-po-yczkowych/)
-   -   Gdzie najszybszy kredyt bez BIK (https://www.kredyciak.pl/opinie-o-firmach-po-yczkowych/4185-gdzie-najszybszy-kredyt-bez-bik.html)

grosz-ek 02-27-2012 15:49

Gdzie najszybszy kredyt bez BIK
 
W związku z trudną sytuacją finansową poszukuję rzetelnej firmy udzielającej kredytów osobom, które notowane są w BIK-u. Bardziej niż na niskim oprocentowaniu zależy mi na czasie, bo wiem, że kredyt szybko spłacę. Jak myślicie, gdzie najkrócej będę czekał na decyzję?

Mysia 2 02-28-2012 08:59

Nigdzie.
 
Nie ma ogólnie kredytów bez BIK .
Są pożyczki , max do 5-10.000 profi credit ,
Wierzyciel itp , ale ..... musisz mieć dochód , współkredytobiorcę ,
a niestety sprawdzają one inne bazy niż BIK.

Kaka kwota cie interesuje ?
Jak ponad 10.000 to bez BIk tylko
pod zastaw. Tak wyglądaświat realny.

Bo w wirtualnym znajdziesz tysiące ogłoszen o ,, cudownych kredytach ,,,
dostępnych za 5 minut , tylko musisz go ubezpieczyć , zawekslować ,
opłacić kuriera , co go na rowerze będzie wiózł .... czyli musisz
wyskoczyć z kilkuset złotych , lub nawet kilku tysięcy iiiiii ,
Będziesz miał wtedy całkiem przeje...... ne , bo twoje pieniądze posłużą na
balangi dla oszustów.

Petek 02-29-2012 15:23

Profi Credit to dobra firma. Kiedyś brałem u nich kredyt i spłaciłem go bezproblemowo. Oprocentowanie jest jakie jest, ale w innym miejscu nie dostałbym w ogóle...

Toom 03-01-2012 17:41

Spróbuj w Stefczyku. Mi dosyć szybko pomogli.

pozdr

Wera_nika 06-13-2012 10:35

Jak nie w BIK-u to w BIG-u lub KRD. Każda szanująca się instytucja finansowa sprawdza przyszłego kredytobiorcę. Bo czy Ty sam chciałbyś pożyczyć pieniądze komuś kto nie wiadomo czy Ci je odda? Oczywiście są firmy, które przymykają oko na złą historię kredytową, jednakże zazwyczaj za takie specjalne traktowanie trzeba słono zapłacić, tudzież nieruchomość chociażby musi stanowić zabezpieczenie itp. Coś za coś. Od Ciebie tylko zależy czy na takie warunki się zgodzisz. Jednakże jak się nie ma co się lubi to...

Jurek K. 06-13-2012 15:04

Gdyby było się w porządku wobec banku, nie figurowałoby się w BIK ani KRD... A teraz nie pozostaje nic innego, niż próbować zakręcić się wokół jakiegoś parabanku i płacić za swoje "grzechy" wysokimi prowizjami, odsetkami, marżami itp.

Wiem, że moralizuję... ale takie jest życie - brutalne.

wroclove 06-13-2012 19:24

Większość instytucji pozabanowych oferuje pomoc finansową dosłownie w 15 min-jest to jednak optymalny czas. Takie zapewnienia mają się nieraz nijak do rzeczywistości rynkowej. Umówmy się zatem, iż wszystkie formalności w parabanku da się załatwić w jeden dzień. Najszybciej działają sms-owe firmy pożyczkowe. Ale sądząc po wpisie na forum kredytowym taka mikropożyczka nie interesuje Pana. Jeśli chodzi o innego typu firmy pożyczkowe to dość szybko formalności załatwiają m.in. Bocian Pożyczki, Provident, Dobra Pożyczka, DB Kredyt.

Mysia 2 06-14-2012 13:27

wroclove , troche pogalopowałeś
 
- DB kredyt jest spółką córką Deutsche Banku
- Dobra Pożyczka , działa może szybko , ale do chwili
pobrabia pieniędzy , potem to już .......... wejdź i poczytaj
bo znowu ktoś powie , że się czepiam

Zapełniam
::eek::cool::rolleyes::p:mad::):(:confused::o:D;)
;):D:o:):(:confused::rolleyes::p:mad::cool::eek:

Anka231 07-11-2012 20:22

Spróbujcie w Kreciku Mi tam się szybko udało pomimo zaległości w różnych instytucjach. Na początku otrzymałam tylko 5zł. na następny dzień spłaciłam itd. Ostatnio doastałam 2000zł na 2 lata.ale pewnie jak będę potrzebowała więcej to też szybciej spłacę.

Karinka 07-31-2012 10:37

Anka spamujesz tutaj, że aż przykro. Tego krecika zrobiłaś chyba sama w "pajączku" i teraz męczysz naród żeby tam wchodzili. Zajrzałam na chwilę na proponowaną przez Ciebie stronkę i sama się jeszcze dziwię, że admin kredyciaka nie wywalił Cię stąd na zbity pysk :)


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.