KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

PODZIEL SIĘ OPINIĄ -PRZECZYTAJ ZANIM NAPISZESZ!

 
Oceń temat
Linki sponsorowane


stare 03-22-2010, 13:00   #1
A.G.
 




Jeśli korzystałeś z usług firm pożyczkowych i chciałbyś wyrazić opinie na temat ich funkcjonowania, możesz zrobić to w tym dziale.

Dzięki Waszym uczciwym opiniom możecie pomóc innym użytkownikom.


Bez względu na to czy polecasz jakąś firmę, z której usług jesteś zadowolony
czy może stanowczo odradzasz -załóż temat w tym dziale i podziel się opinią.

Nie ukrywamy, że czekamy głównie na negatywne opinie,
które miałyby być przestrogą dla innych potencjalnych pożyczkobiorców.


Prosimy jednak o dokładne naświetlenie sprawy.
Tematy/posty powinny dokładnie wyjaśniać,
dlaczego jesteśmy niezadowoleni albo zadowoleni z usług danej firmy.

Tematy/posty gdzie będzie podana tylko nazwa firmy pożyczkowej i nic więcej
będą traktowane jak spam. Podobnie w przypadku nieuczciwych postów
reklamujących usługi danej firmy albo antyreklamy.

Zapraszamy do wyrażania swojej opinii..


A.G. jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 05-26-2010, 10:18   #2
Bob
moze i dobra ale ja nie wierze. Tylko bank jest dla mnie wiarygodny...
Bob jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-30-2011, 21:44   #3
jacomo79
witam uważajcie na firme pomagamywszystkim to oszuści
jacomo79 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-31-2011, 13:56   #4
zimorodek
 
Przecież o tej firmie pisano źle już dawno.Poza tym jeżeli piszą że pomagają wszystkim to znaczy nikomu.
zimorodek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-31-2011, 17:20   #5
kazimierz66
Bob ma rację.Tylko banki.
kazimierz66 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-30-2011, 13:24   #6
Nikagrl
Witam,
Serdecznie mogę polecić firmę FPMG . Są to osoby zaangażowane w swoją pracę. Pracując w SKOKu miałam z nimi kontakt, przyprowadzali do mnie klientów. Pomogli wielu osobą, nawet z nie najlepszą historią kredytową. Dodatkowo zajmują się nieruchomościami. Polecam!
Nikagrl jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-30-2011, 13:26   #7
Nikagrl
Całkowicie odradzam pożyczki z firmy dobra pożyczka, reklamują się głównie mailowo. Pobierają wysokie opłaty wstępne, które nie są zwracane a 90% osób kredytu nie uzyskuje. Pozdrawiam
Nikagrl jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-15-2011, 21:00   #8
dorotka11
Witam wszystkich, akurat co do banków to może macie racje, jednak każdy chyba zdaje sobie sprawę z faktu jak długo trwa taka procedura przyznania kredytu... I pamiętajmy, że całkowity koszt takiej pożyczki nawet bankowej także jest wyższy niż ten podawany w reklamach.
dorotka11 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-16-2011, 11:17   #9
zimorodek
 
Dorotka11 a co proponujesz? bo z tego co widzę to proponujesz firmę Provident oraz PP.A to że bankowe są droższe niż jak to ujęłaś przedstawione w reklamie,ale nie na zabójczy procent jak np. w Providencie.Co do PP to już nie jeden się przejechał na nich reszcie nie radzę ryzykować.No ale każda pliszka swój ogonek chwali.
zimorodek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-18-2011, 20:22   #10
perlista
Tak provident to straszny haracz ale jak jestes pod murem to i z tego skorzystasz bo tu wiesz ze mimo 110% kosztow dostaniesz a na portalach no coz zeruja oszusci i WSZYSTKICH PRZESTRZEGAC NIE DAWAC ZALICZEK NIE WYSYLAC SMSOW bo to dla nich juz jest zarobek no i co nie daj bosze wchodzic na krydyciak .com
perlista jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
które firmy pozabankowe są bezpieczne


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Kredyty oraz pomoc w zaciągnięciu kredytu dla osób z negatywną opinią w BIK kredytcredit 67 09-05-2017 08:12