KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

OPINIE NA TEMAT FIRM UDZIELAJĄCYCH POŻYCZEK I KREDYTÓW

 
Oceń temat
Linki sponsorowane


stare 03-22-2010, 13:12   #1
A.G.
 



Korzystałeś z usług prywatnych firm pożyczkowych? Masz coś do powiedzenia na ten temat? Jeśli chcesz podzielić się opinią na temat funkcjonowania niektórych firm, albo chciałbyś ostrzec innych przed nieuczciwym pożyczkodawcą napisz post w dziale Opinie o firmach pożyczkowych.

Korzystałeś może z usług uczciwej firmy, którą polecasz? Opisz swoje doświadczenia z firmami pożyczkowymi. Mogą to być opinie zarówno na temat firm prywatnych jak również banków.


Dołącz do nas i wyraź swoją opinie.

Zapraszamy!


A.G. jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 07-07-2010, 10:39   #2
elzbieta
Witam chciałabym się dowiedzieć ofirmie Dobra Pożyczka
elzbieta jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-2010, 13:10   #3
ewela
Lepiej nie pytaj.Oszuści jakich mało.Proszę wejść na stronę


ewela jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-04-2010, 20:23   #4
samanta2010
Witam.Zupełnie przypadkowo dowiedziałam się że firma Eden której rzekomo właścicielem jest pan Trafny Krzysztof udziela kredytów.Bardzo proszę wszystkich o odpuszczenie sobie pożyczki z tej firmy .Od kilku ładnych lat ten pan jest mi winien sporo kasy.Ma też innych dłużników.Jeżeli chcecie stracić pieniądze to wasza sprawa.Jest też dużo innych opinii o tym panu
samanta2010 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-2011, 07:22   #5
rysmor
witam ,chciałem wziąć kredyt ,poszukałem banki które mi oferowali taka usługę,znalazłem ich kilka miedzy innymi Bank Idea,co się okazało że jestem za stary mimo zarobku przekraczające pięciokrotne średnie zarobki,dowiedziałem się że muszę mieć przynajmniej 30 lat i 20 lat historii kredytu to typowa ściema ,nie proponuje tego banku i w dodatku mają za drogie kredyty
rysmor jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-02-2011, 21:33   #6
benia47i2
kontakt tylko e-mail o takiej nazwie : firmain aliono. Za każdym razem chcąc się czegoś dowiedzieć wysyła powtarzające wiadomości o tej treści.
Czy już ktoś się z tym spotkał?
proszę o opinie.

oto treść :

Dziękuję za odpowiedzi na moje reklamy.
Jestem skłonny przyznać Ci kredyt na 20.000 zł w następujących warunkach:

* Kwota kredytu ........................................... 20.000 zł
* Roczne odsetki .......................................... 3 %
* Czas trwania ............................................. 5 lat (60 miesięcy).
* Pierwsza płatność ...................................... dwóch miesięcy od otrzymania środków finansowych .
* Kwota do zapłaty za miesiąc .................... 384 zł
* Pełny zwrotu (6666.66 x 240) ................... 23000 zł ( Odsetki ogółem: 3.000 zł +
Kapitału: 20.000 zł )

Jednak po dwóch miesięcy od otrzymania środków finansowych, zaczniesz płacąc abonament miesięczny w wysokości 384 zł w całej Okres pożyczki ( 60 miesięcy ). Jeżeli te warunki są dla Ciebie, to proszę podać mi następujące informacje:

Imię i nazwisko ...............................................?
Miesięczny dochód ..........................................?
Cel kredytu .................................................. ...?
Telefon .................................................. .........?
Pracy .................................................. ............?
Adres .................................................. ............?
Kod pocztowy i kraj ........................................?
Numer konta IBAN .......................................?
Kopię dowodu osobistego ...............................?

Musisz wysłać kopię dowodu tożsamości. Dziękuję za zrozumienie.
Czekam na odpowiedź.
benia47i2 jest teraz aktywny Odpowiedź z Cytatem
benia47i2 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-08-2011, 12:27   #7
rysmor
Do wszystkich którzy chcą brać pożyczki ,nie dawajcie żadnych kopi dokumentów przez internet ,łatwo w paść w niechciane długi przez sfałszowanie danych osobowych.Banki chcą czasami przez telefon twój pesel ale nie musicie go dawać aby sprawdzić ofertę banku ,najlepiej udać się bezpośrednio do banku.
rysmor jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-09-2011, 15:42   #8
benia47i2
dobrze że jest to forum.
benia47i2 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-10-2011, 12:51   #9
benia47i2
Pożyczki prywatne. Szybko i dla każdego.
CZY SPRAWDZIŁ JUŻ TO KTOŚ.?





benia47i2 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-12-2011, 01:53   #10
krystiannc198811
Witam w którym Serwisie social lending zostało udzielonych najwięcej pożyczek i ile znacie takich serwisów ??
krystiannc198811 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
które firmy pozabankowe są bezpieczne, jakie są najlepsze banki w polsce


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Szukam prywatnych osób udzielających pożyczek niki75 4 11-17-2015 14:45