KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

JAKIE SĄ CHWILÓWKI SMS

 
Ocena: Ocena wątku: 1 głosów, 2.00 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-10-2013, 19:47   #1
Pan Tadeusz



Dziękuję wszystki, że pomagają mi budować zestawienie pożyczek. Teraz chcuałbym jeszcze Was o coś poprosić.

Jakie znacie chwilówki sms, które działają i pożyczają pieniadze w Polsce. Oczywiście interesują mnie nie tylko te, które są warte polecenia. Chciałbym umieścić w zestawienie również te co mają złe opinie.


Pan Tadeusz jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-11-2013, 14:06   #2
Wyrobnik
Ja nie miałem okazji póki co korzystać, ale zapadły mi w pamięć reklamy dwóch, zresztą gdzieś tu na forum opisywane. To via sms i sms 365.
Nie wiem czy warto korzystać. Musisz sam poczytać, albo i nawet spróbować, to opowiesz wszystkim.
Wyrobnik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 02-13-2013, 16:59   #3
Młody biznesmen
Z tego co ja się orientuję, to jest jeszcze smskredyt.pl
Nie korzystałem, nie wiem jakie mają warunki, ale znajomy mi coś wspominał, że próbował tam - w SMS KREDYT wziąć pożyczkę.
Jak się czegoś dowiesz, to opisz tu koniecznie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03-14-2013, 15:23   #4
S_MM
Jeśli chodzi o pożyczki na sms warto się zastanowić i sprawdzić ile dopłacimy, bo te pożyczki są wysoko oprocentowane więc trzeba się dowiedzieć jak bardzo.
S_MM jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-10-2014, 15:20   #5
Tosiek
a czy te chwilówki na sms mimo, ze droższe to sprawdzają BIK ? Szukam gdzie się da pilnej pożyczki na 1500 zł i niestety figuruję w BIK ze złą historią kredytową.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08-06-2014, 14:08   #6
Herkules
Tosiek, nie masz się co szczypać tylko składaj kilka wniosków o chwilówkę. Stosunkowo niewiele firm sprawdza akurat BIK. Gdzieś powinieneś dostać pożyczkę.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki od zaraz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Jakie polecacie pożyczki dla zadłużonych z komornikiem? Pan Tadeusz 14 04-16-2017 19:37
Jakie są najpopularniejsze mieszkania w Polsce zet 2 06-07-2014 08:04
Jakie raty są lepsze-malejące czy stałe? A.G. 6 05-31-2014 10:20
Jakie najlepsze konto dla młodzieży? oblivionchild 5 03-24-2013 19:40
jakie perspektywy na dotacje 2013 Kredytobiorca 1 05-30-2012 11:45