KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

POŻYCZKI BEZ BIK I KRD - JAKA CHWILÓWKA ?

 
Ocena: Ocena wątku: 1 głosów, 3.00 średnia.
Linki sponsorowane


stare 02-12-2013, 22:13   #1
Tomko



Czy jest tu jakiś faworyt na forum ? Chodzi mi o firmę pożyczkową oferującą tanie chwilówki ? Potrzeba mi 500 zł na miesiąc czasu. Kto jest według waszych opinii najtańszy ?
Czy naprawdę Vivus za pierwszym razem da pożyczkę za darmo ? - znaczy bez opłat ?


  Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-13-2013, 14:08   #2
Rysio z Klanu
Sądzę, że faworytem obecnie jest VIVUS.PL
Nie twierdzę, że na pewno jest najlepszy i że zawsze taki będzie, ale na chwilę obecną polecam vivus - taka jest moja opinia.
Wiele ludzi widzę też tu chwaliło tę firmę pożyczkową. Proste , jasne zasady i co najważniejsze dla każdego nowego - pierwsza pożyczka bez opłat.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-21-2013, 22:59   #3
steciu
Chwillówki w ogóle nie są tanimi rzeczami. Może i łatwo je wziąść ale trzeba sobie pomyśleć czy warto w to się pchać. Polecam artykuł do przeczytania ze strony bezkredytu.cba.pl wszystko jest w naszych rękach
steciu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-18-2013, 20:51   #4
GochaRzeszów
Jeśli nadal interesuje Cię pożyczka chwilówka bez bik i krd to mogę polecić. Wyslij na mojego maila swój numer telefonu i mail a Cię polece. Osoby nawet zadłużone otrzymają pożyczkę mój email-


GochaRzeszów jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-18-2013, 23:23   #5
melatonina
Zero kontaktu z osobą Gocha Rzeszów która reklamuje pożyczki -chwilówki bez bik i krd. Podaje e-maila , ale po napisaniu nie ma odpowiedzi.
melatonina jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-18-2013, 23:25   #6
melatonina
Wszystkie firmy chwilówkowe sprawdzają KRD, niektóre tez bik. Tak więc reklama że bez bik i krd jest nierzetelna.
melatonina jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-22-2013, 13:08   #7
Sarola
Za to wszystkie firmy chwilówkowe udzielę Ci pożyczki i bez większego znaczenia jest Twój BIK czy KRD. Nawet jeśli jest sprawdzany.
Sarola jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 05-21-2014, 15:53   #8
gorzata86
Różnie to bywa. Zawsze należy dobrze przeczytać umowy, by się bez sensu w coś nie wpakować. Jak wiadomo nie od dziś zresztą "reklama wszystko przyjmie", a realia są potem nieco innee. Zanim zdecydujesz się na konkretną pożyczkę posprawdzaj opinie na tematycznych forach.
gorzata86 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-06-2014, 14:44   #9
agnes123
Ja odradzam każdemu jakąkolwiek chwilówkę.
Moja siostra miała jakiś czas temu chwilówkę i powiem Wam jedno - ZŁODZIEJSTWO !!
agnes123 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-22-2014, 13:42   #10
Mańka
Faworytem wśród chwilówek jest cały czas VIVUS. Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że wśród ogólnie drogich pożyczek gotówkowych Vivus jest i tak najtańszy.
  Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki tego samego dnia na koncie, gdzie są chwilówki bez zaświadczeń, gdzie znajdę chwilówki na sam dowód


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Marża kredytu-jak jest liczona i jaka jest jej wysokość? A.G. 5 12-15-2014 13:23
Jaka jest płaca minimalna w Polsce? A.G. 7 07-10-2014 07:30
Chwilówka inwestor123 2 06-03-2014 10:42
Chwilowka inwestor123 1 03-14-2013 16:41
Jaka jest stabilność Polbanku ? M.W. 1 07-31-2012 22:48