KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

Pożyczka Polska
 
Ocena: Ocena wątku: 10 głosów, 3.50 średnia.
Linki sponsorowane


stare 06-22-2011, 12:19   #101
tomi73111



Pożyczka Polska to banda OSZUSTÓW i ZŁODZIEI!!!
W ramach umowy przedwstępnej wpłaciłem we wrześniu 2010, 1000zł.
Później zamiast przyznać pożyczkę to przysyłali mi dokumenty z coraz to nowymi formami
zabezpieczeń. W końcu się wkurzyłem i wysłałem do nich rezygnację z pożyczki oraz podanie o zwrot pieniędzy wraz z odsetkami.
Od marca tego roku do dzisiaj ciągle otrzymuje tyko maile-"proszę czekać na decyzję Zarządu w tej sprawie". Kontakt telefoniczny z tymi ZŁODZIEJAMI to rzecz absolutnie niewykonalna.
tomi73111 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-22-2011, 12:32   #102
tomi73111
A ile ci płaci Pożyczka Polska za wypisywanie tutaj takich PIERDÓŁ???
tomi73111 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-28-2011, 13:33   #103
michau
w sierpniu bedzie rok!!!!!!!!
a pożyczki jak nie było tak nie ma!

dokumenty na wniosek internetowy faktycznie wysłali bardzo szybko 500 PLn poszło na wskazany rachunek i id tej pory zero kontaktu z ich strony mimo maili prób kontaktu pod wskazane nr telefonu na ich stronie wiecznie nikt nie odbiera, wysyłki parunastu faxów z prośbą o kontakt
mam dość sprawa najprawdopodobniej skończy się w sądzie


mało wiarygodna to firma dla mnie która nie ma fizycznej siedziby w terenie
jedyny możliwy z nimi kontakt to kontakt telefoniczny
michau jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-29-2011, 16:45   #104
Isia68
Antyspam nie opowiadaj ludziom głupot i nie zniechęcaj ich, aby nie odzyskiwali swoich pieniędzy. Ja jestem przykładem,który wygrał z nimi w sądzie pomimo odwołań i zażaleń. Nie wpłaciłam do sądu ani grosza oprócz opłaty skarbowej 6 zł za wydanie klauzuli natychmiastowej wykonalności. Sąd okręgowy zwolnił mnie z opłaty za rozprawę pomimo, ze pracuję.

Ludzie nie dajcie się i działajcie. Mi pomogło i to bardzo Stowarzyszenie Parasol Prawny. Napisali mi pismo procesowe i nie wzięli za to grosza. Jak tylko komornik odda mi moje pieniądze odwdzięczę się im za to co dla mnie zrobili. Firmy adwokackie wezmą od was kupę kasy za prowadzenie sprawy, a gwarantuję, ze w sądzie poradzicie sobie sami, tym bardziej, ze nikt z PP na sprawy się nie stawia, nawet ich "skuteczny" adwokat a Wrocławia p. Bernard O. bo po prostu niewiele mają do powiedzenia. Ot cała prawda
Isia68 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2011, 22:45   #105
matka
Naciagacze jakich malo zostaw czlowieku bo smierdzi z daleka stracilam 600 zl
matka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2011, 22:48   #106
matka
Debil to jestes ty nie wiesz jak to jest jak bank ci siedzi na karku madralO
matka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2011, 22:50   #107
matka
Powiedz jak udupiles pozyczke polska jak w pismie odpowiadaja ze minelo 14 dni i kasy nie wracaja


napisz
matka jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2011, 23:12   #108
twojemiasto
jeśli chcecie pomocy napiszcie na


, tam może wam pomogą. Pożyczki na umowę cywilno prawna.
twojemiasto jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-07-2011, 23:13   #109
twojemiasto
Cytat:
Napisał matka Zobacz post
Debil to jestes ty nie wiesz jak to jest jak bank ci siedzi na karku madralO
pomoc można uzyskać pod adresem


twojemiasto jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 07-14-2011, 13:51   #110
elek13
Re: Pożyczka Polska opinie

Postprzez elek13 » 2011
Ludzie nie wierzcie PP Ja w 60 dniu po zarejestrowaniu opłaty wstępnej (całe szczęscie że połowę) dostałam do wyboru dwa zabezpieczenia, a przecież do 20 tys, miał byc tylko weksel. Starałam sie o 10 tyś, więc tym bardziej weksel powinien wystarczyc. Poręczyciele (co jest zalecanym zabezpieczeniem) muszą miec po 3300 zł brutto i nie miec żadnych kredytów. Niem mam skąd wziąśc poręczycieli ani spełnic którekolwiek z pozostałych zabezpieczeń więc jestem do tyłu o 3 stówy. Nie dajcie sie robic w konia i nie wierzcie tym co podobno dostali kase. ja głupia uwierzyłam wiec przekonałam się że Polak mądry ...Wczesniej przeczytałam całe forum ale musiałam sama dostac po głowie żeby uwierzyc. Nie wiem czy mozna jeszcze gdzieś pozyczyc uczciwie gotówke będąc w BIK ale nie w PP. Ostrzegam !!!!!!!!!!!!!!

elek13

Posty: 1
Rejestracja: 2011
elek13 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
po czym poznać oszusta finansowego


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Nowy model biznesowy w Visa Polska M.W. 2 08-24-2012 18:32