KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

BEZBANQ.PL POŻYCZKA BEZ BANKU ONLINE

 
Oceń temat
Linki sponsorowane


stare 09-12-2013, 11:40   #1
Ikos



Witajcie,
Właśnie wypłacili mi kwotę pożyczki o jaką wnioskowałem. Co prawda sprawdzają BIG, ale bedąc czystym można skorzystać z naprawdę atrakcyjnych warunków. Po co brać chwilówki i je przedłużać jak od razu można kredytować dłuższy termin i spłacać miesięcznie. Dla mnie ok.


Ikos jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 12-11-2013, 10:30   #2
Paqul
Słuchaj, ja miałem opoznienia w splatach a w BezBanQ dostalem pożyczkę na 3 miesiace. Takze chyba nie ma reguly, w innych pozabankowych tez czasami mam odrzucane, a tutaj milo sie zaskoczylem.
Paqul jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-31-2013, 13:41   #3
Natan
A jak z oprocentowaniem, jakie warunki ta firma proponuje i jakie kwoty maksymalnie? Myślę, że te informacje są najbardziej istotne dla przyszłych pożyczkobiorców. Teraz większość instytucji sprawdza rejestry typu BIG oraz KRD więc z poważnymi zadłużeniami tak naprawdę nigdzie nie ma się większych szans na kredyt.
Natan jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-11-2014, 14:08   #4
Ikos
Zależy pewnie za co są te długi wpisane. W BezBanQ.pl nie sprawdzaja wszystkich baz. Oni pierwsi mi udzieli pozyczki bedac wpisanym do erif, nigdzie wczesniej nie moglem dostac na podobnych warunkach.
Ikos jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
chwilówki dla każdego, gdzie są chwilówki bez zaświadczeń, jakie są chwilówki bez sprawdzania baz bik


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Plus Kasa - Szybka Pożyczka online bez sprawdzania w BIK Pismak 4 12-05-2015 22:44
Tania pożyczka chwilówka online w Ekspreskasa.pl. zet 8 06-17-2014 09:16
Lokaty online w Meritum Banku Wera_nika 1 06-20-2012 14:03
Pożyczka online na spłatę długów - oferta Citi Handlowego zet 1 03-12-2012 22:08