KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

PROXIMA ODDŁUŻANIE KTOŚ SŁYSZAŁ?

 
Oceń temat
Linki sponsorowane


stare 03-11-2014, 10:15   #1
dd90



Witajcie.
Wczoraj rozmawiałem z facetem z firmy Proxima Firma ta oddłuża z chwilówek i podobno nie tylko. Zastanawiam się czy warto. Nie są drodzy jak inne firmy w tej branży, mają dogodne warunki spłaty. Myślicie że warto?


dd90 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 03-11-2014, 15:54   #2
Tomb0
Też miałem wątpliwości czy wybrac ta firme wiec najpierw zadzwonilem do Centrum DLuznika ale tam chcieli ode mnie 300 zl na sam poczatek i minimalne raty po sto a ja nie mialem nawet na przedluzenie. Zdecydowalem sie na Wspolpracuje z firma Proxima i nie zaluje bo wychodze powoli na prosta.
Tomb0 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-14-2014, 23:04   #3
Cadman
rozmawiałem z firma Proxima,myślę że powiężę im swoje problemy z chwilówkami.Oferta przejrzysta,ceny konkrecyjne,szybko przygotowali dla mnie rozwiązanie jeszcze tym roku wyjdę z długów z chwilówkami.
Cadman jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-18-2014, 11:18   #4
Moher
a jest tutaj ktoś kto rzeczywiście zdecydował się na oddłużanie swoich chwilówek w firmie proxima ? Co sądzicie o nich i czy rzeczywiście komuś pomogli czy to tacy co najpierw wołają kasę a potem coś tam obiecują? Interesują mnie prawdziwe opinie i komentarze klientów proxima.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06-25-2014, 13:37   #5
jantar563
Ja miałam kontakt z Panem Pawłem Cywińskim który jest pracownikiem albo właścicielem firmy Proxima a przynajmniej z nim podpisałam umowę na oddłużanie. Wpłaciłam owszem kwotę 123zł bo zdawałam sobie sprawę że to nie jest za darmo jednak dalsze raty kosztów obsługi firmy Proxima wynosiły około 63z.Na początku wszystko było pięknie i ładnie dzwonił, odbierał telefony, jednak od około 4 tygodni brak totalnie kontaktu nie odbiera telefonów, nie oddzwania, nie odpisuje na maile. Nasza współpraca miała się zacząć tak, że najpierw pan Paweł miał wysłać korespondencję do moich wierzycieli z propozycją ugody i rozłożeniem spłat wobec każdego na kwoty po 50zł.Czekałam na odpowiedział się temat toczy i po jakimś dłuższym czasie okazało się że żadna firma nie dostałą żadnych listów nikt mi nie potwierdził że pan Paweł Cywiński dzwonił i negocjował. Ja nie dostałam na maila zeskanowanych żółtych zwrotek na dowód e taka korespondencja została wysłana.Teraz pan Paweł nie odbiera telefonów milczy i udaje że go nie ma.
Mam zatem prośbę jeżeli jest jeszcze jakaś osoba poszkodowana w tym temacie to proszę o wiadomość na adres


jantar563 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-25-2014, 13:39   #6
jantar563
Proszę o informację czy nadal Pan współpracuje z firmą Proxima bo ja zostałam oszukana i szukam również osób poszkodowanych przez tę firmę.
jantar563 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-18-2014, 18:27   #7
Ucholka
Dziękuję drodzy za konkretne informacje o tej firmie. Miałam już właśnie dzwonić tam i skorzystać z ich usług. Nie wiem czy sama dam radę wszystko prawnie pozałatwiać i dlatego szukam rzetelnej firmy pomagającej w oddłużaniu - komornik już mi zaczął grozić pismami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09-14-2014, 15:23   #8
pestka467
Ja chyba tez dałam nabić sie w butelkę temu gościowi.Jutro Dzwonię do centrum dłużników i zaplacę 400 i zajmą się moimi sprawami.I będzie pewne na bank a nie zaplacilam i w dupie mnie ma co zadzwonię to mowi że o 17 bedzie przy kompie kiedys jakas kobieta odebrała i mowi ze Paweł oddzwoni.Mało wiarygodny ten gość jest
pestka467 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-14-2014, 22:52   #9
Mysia 2
Firma o której wspominasz też skasuje 400 złotych i co ?
Pomoże , ale z pewnością nie oddłuży , bo trzeba całkiem spłacić do zera ,
zresztą nie wiemy co mają robić.
Mysia 2 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-15-2014, 10:57   #10
pestka467
Przepraszam Pana Pawła Cywińsdkiego za tyo co napisałam.Przygotował mi dokumenty wysąłł a ja miam wysłac je do firm w których jestem zadłużona i on pilotuje te sprawy rozmawia ze mna a ta Pani którta wypisuje takie głupoty to niech przeanalizuje swoją sprawę w swoim sumieniu.Ja jednak jestem zadowolona i kwotę 19.800 złotych splace w ratach przez 2.5 roku po 650 zł miesięcznie.a nie jednorazowo.Z ludzmi trzeba rozmawiac i słuchac co mówią.
pestka467 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz

Tagi
gdzie są chwilówki bez zaświadczeń, kto pomaga zadłużonym spłacać długi, najlepsza konsolidacja rat dla zadłużonych


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
kredytyk.pl - ktoś coś słyszał bergmistrz 7 06-27-2016 13:51
Lendo i Latwykredyt - słyszał ktoś ? Natan 1 03-14-2014 23:13
czy ktos słyszał o tej pani? sylwuniahh 2 04-01-2012 12:11