KREDYCIAK-Opinie, forum  

  Kredyciak.pl > Opinie o firmach pożyczkowych

GRUPA MLC - OPINIE

 
Oceń temat
Linki sponsorowane


stare 02-06-2016, 12:30   #1
Włodarz



Poszukuje opinii o firmie :

Grupa MLC
Siedziba spółki ul. Broniewskiego 4/42 87-100 Toruń

Potrzebuję pilnie wziąć kredyt w wysokości 250 tys złotych na zakup domu. Próbowałem samemu w banku, ale to mnie przerasta. Sąsiad polecił mi właśnie ich jako sprawdzoną firmę - niby ktoś jego znajomy tam kiedyś pracował. Ja jednak przed skorzystaniem z ich oferty chciałbym zasięgnąć niezależnych opinii.
Jakie macie doświadczenia z nimi ?


  Odpowiedź z Cytatem
Linki sponsorowane
stare 02-06-2016, 14:10   #2
Ekspert
Jeśli mnie pamięć nie myli, to był tu na forum stosowny wątek. Poszukaj dobrze - ktoś tam opisywał swoje historie. Nie wiem w sumie czy to było pozytywne.
Najlepiej to przedstaw ich umowę jaką Ci zaproponują prawnikowi i poproś o analizę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02-06-2016, 18:36   #3
Przyjemniaczek
Temat był, ale został usunięty na wniosek MLC - otrzymaliśmy wezwanie od ich prawnika do skasowania tematu.....
Przyjemniaczek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-11-2016, 00:42   #4
Marianek11
Potrzebuje opinii na temat:financing loan..dyrektor generalny. Elizabeth Badinter.umowa sporzadzona a sadzie okręgowym w lodzi.prosze o opinie na ten.temat
Marianek11 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
stare 03-11-2016, 09:43   #5
twoje-finanse
Po co Pani opinie ??? Od razu do kosza. Elizabeth Badinter to francuska odmiana polskiej Szczuki lub prof. Środy.
Reszta to....szkoda mi czasu bo mógłbym godzinami opowiedzieć o ..... osobach co się z Nimi zetkneli.
Dlatego do kosza Śmiecie.
twoje-finanse jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Komentarz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Komentarzy Ostatni post / autor
Opinie o Tempo Finanse King Kong 1 01-13-2015 18:44
proszę o opinię bardzo ważne Asia-xxx 1 05-31-2013 17:34
Pośrednicy finansowi, opinie pukiel 6 03-05-2013 17:23
Opinie o pożyczkodawcach ! Z a p r a s z a m ! Roth 20 01-30-2013 19:49
Pozabankowa pomoc dla zadłużonych - Grupa Finansowa OSCAR emek.nowak 9 07-04-2012 17:16